Skocz do zawartości

ta ostatnia niedziela bieszczady

trzykawki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kurka ale fajny wypad się szykuje :)

jeśli znajdzie się kilka naked'ów którym rzeczona przelotowa 120-140 i tankowanie jak Aśka pisała max co 180 km odpowiada to ja się piszę :)

inaczej nie będę spowalniał grupy :D

pzdr

R

jak napisałem we wczesniejszym poscie odpowiadając na wątpliwosci Aski - mysle że nie będziesz nas spowalniał, dołączaj kolego

Radom, Ostrowiec Św.,Nowa Dęba, Rzeszów, Sanok, Czarna, Muczne.

Cisna, Baligród, Lesko i jesteśmy znowu na trasie którą przyjechaliśmy. Ale proponuje aby teraz nie ustalać drogi powrotnej, będzie, ona, wykładnią czasu jaki nam pozostanie na powrót. Myślę, że wszyscy się ze mną zgodzą, że fajnie byłoby zajechać do domu tuż po zmroku.

Ok. 5 km z Cisnej w stronę Ustrzyk Górnych, dokładnie na Przysłupiu jest bardzo fajna knajpa 'Biesisko'.

Dla mnie to obligatoryjny punkt programu każdej wycieczki w Bieszczady. Można by tam przycupnąć na 'lanczyk' :notworthy:

ps. Jeśli żona pozwoli - stawię się.

Jak wstane o tak barbarzyńskiej porze i prognozy pogody będą "motocyklowe" to sie dołaczę - trzeba sezon letni zamnkąć, a to właśnie dobra okazja. Wyciagam tez znajomego - nakulał na moto może 500km, nie macie nic przeciwko młodemu starzem motocykiście na tak w sumie dalekiej wyprawie?

pogoda ma byc bajacznaaaaaa....

ale aj chyba zrezygnuje, kupiłem troche wczoraj gratów do Hondziawki i sie moj portfel cos odchudził więc musze sie zadowolic traska zredu 250 km.

Zycze szerokosci i pieknych winkli, no i smacznego pstrąga o ile sieskusicie....

informuje, że wszystko ok. wyjazd z mojej strony aktualny. miejsce zbiórki bez zmian, godzina też. Przypomiam

12/10/2008

EMSIDonald Janki kierunek na Radom

6:45 - zbiórka

7:00 - odjazd

Miejsce docelowe : Muczne

Jak ktos chce do mnie kontakt na kom to proszę PW

dobra, będę na necie do 22:30 byłbym wdzięczny za zdeklarowanych...

będziemy wiedzieli czy po 7:00 jeszcze czekać czy nie

ludziska, nie to że każda sroczka swój ogonek chwali, ale jak zaliczymy taki wyjazd to będzie o czym wnukom opowiadać....