banka Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kurka ale fajny wypad się szykuje :) jeśli znajdzie się kilka naked'ów którym rzeczona przelotowa 120-140 i tankowanie jak Aśka pisała max co 180 km odpowiada to ja się piszę :)inaczej nie będę spowalniał grupy :D pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kurka ale fajny wypad się szykuje :) jeśli znajdzie się kilka naked'ów którym rzeczona przelotowa 120-140 i tankowanie jak Aśka pisała max co 180 km odpowiada to ja się piszę :)inaczej nie będę spowalniał grupy :D pzdrR jak napisałem we wczesniejszym poscie odpowiadając na wątpliwosci Aski - mysle że nie będziesz nas spowalniał, dołączaj kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 mnie to zaczyna kusic :notworthy:trzeba pzremslec i poprosic szefa oi szybsza wyplate chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Radom, Ostrowiec Św.,Nowa Dęba, Rzeszów, Sanok, Czarna, Muczne. Cisna, Baligród, Lesko i jesteśmy znowu na trasie którą przyjechaliśmy. Ale proponuje aby teraz nie ustalać drogi powrotnej, będzie, ona, wykładnią czasu jaki nam pozostanie na powrót. Myślę, że wszyscy się ze mną zgodzą, że fajnie byłoby zajechać do domu tuż po zmroku. Ok. 5 km z Cisnej w stronę Ustrzyk Górnych, dokładnie na Przysłupiu jest bardzo fajna knajpa 'Biesisko'.Dla mnie to obligatoryjny punkt programu każdej wycieczki w Bieszczady. Można by tam przycupnąć na 'lanczyk' :notworthy: ps. Jeśli żona pozwoli - stawię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jeśli znajdzie się kawałek miejsca na szosie , to chętnie się przyłączam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jak wstane o tak barbarzyńskiej porze i prognozy pogody będą "motocyklowe" to sie dołaczę - trzeba sezon letni zamnkąć, a to właśnie dobra okazja. Wyciagam tez znajomego - nakulał na moto może 500km, nie macie nic przeciwko młodemu starzem motocykiście na tak w sumie dalekiej wyprawie? Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 pogoda ma byc bajacznaaaaaa....ale aj chyba zrezygnuje, kupiłem troche wczoraj gratów do Hondziawki i sie moj portfel cos odchudził więc musze sie zadowolic traska zredu 250 km. Zycze szerokosci i pieknych winkli, no i smacznego pstrąga o ile sieskusicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 WitamA może by tak drugi niezależny wypad z krótsza traską dla wolniejszych i częściej tankujących moto, żeby nie spowalniać grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 informuje, że wszystko ok. wyjazd z mojej strony aktualny. miejsce zbiórki bez zmian, godzina też. Przypomiam 12/10/2008EMSIDonald Janki kierunek na Radom 6:45 - zbiórka7:00 - odjazd Miejsce docelowe : Muczne Jak ktos chce do mnie kontakt na kom to proszę PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ja niestety nie bede mogl pojechac z powodow technicznych :)Aprilia wyzionela wczoraj ducha i juz nie chce ze mna rozmawiac a na XJ ten dystans troche za dlugi. Udanego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 a moze ktos chetny poleciec nad soline na herbatke, preferuje predkosci do 130km/h :) i trase na janow nisko, jaroslaw i przemysljak cos to pisac, ja chyba wyjade jutro ok 7.30 z lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ja jednak polece na Mazury. Udanej wycieczki zycze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Melduję się o 6:45 na miejscu zbiórki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ja chętnie się przyłączę do ze względów finansowych jestem zmuszony wybrać "tańszą" wycieczkę. Życzę udanego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 dobra, będę na necie do 22:30 byłbym wdzięczny za zdeklarowanych... będziemy wiedzieli czy po 7:00 jeszcze czekać czy nie ludziska, nie to że każda sroczka swój ogonek chwali, ale jak zaliczymy taki wyjazd to będzie o czym wnukom opowiadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi