Wojtas GTR 1400 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam nie nie dotyczy baterii w czujniku sprawdziłem,ale ok już wszystko wiem mam temat ogarnięty wymieniałem opony i wymieniłem sam bateryjki ,można też wymienić wentyle na zwykłe a komunikat usunąć,ale ok dzięki za zainteresowanie .Pozdr.Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekGTR Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam serdecznie, Widzę że problem trzymania napięcie w bateriach czujników jest częsty szczególnie w zimie, przy niskich temperaturach. Mam dodatkowe pytanie, czy samodzielnej wymiany można dokonać we wszystkich wersjach GTRa. Mój to pierwsza wersja z 2007 i z tego co mi przekazano w serwisie można je wymienić tylko w nowych wersjach. Będę zobowiązany za jakieś wskazówkji.Pozdrawiam, Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas GTR 1400 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam chciałem założyć trochę lepsze żarówki do przedniej lampy GTR 1400, 2008r. może ktoś podpowie co by tu fajnego zamontować z żaróweczek nie chodzi mi o jakieś barwy typu niebieski. itp które nic nie dają tylko kolor ,ale o fajne jasne światło,kiedyś w Hondzie CB 1300 założyłem chyba PHILIPSA no i powiem ze różnica była. b duża od standardu a wartości jeżeli chodzi o waty były takie same .Dzięki z góry za podpowiedzi Pozdro. Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja też mam Philipsa,ale Osram robi jeszcze chyba nazywają się night breaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Ja mam takie zalozone http://thumbs3.picclick.com/d/l400/pict/321498381738_/PHILIPS-X-TREME-VISION-H4-55W-GLUHLAMPEN-2-ER-SET.jpgi jestem zadowolony , a w rezerwie takie http://shop.oil-center.de/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/s/osram_nightbreaker_h4_unlimited_duo.jpg Edytowane 9 Marca 2015 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas GTR 1400 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Widzę że problem trzymania napięcie w bateriach czujników jest częsty szczególnie w zimie, przy niskich temperaturach. Mam dodatkowe pytanie, czy samodzielnej wymiany można dokonać we wszystkich wersjach GTRa. Mój to pierwsza wersja z 2007 i z tego co mi przekazano w serwisie można je wymienić tylko w nowych wersjach. Będę zobowiązany za jakieś wskazówkji.Pozdrawiam, Arek Witam kolega ma 2007 i wymienił sam. Ja mam takie zalozone http://thumbs3.picclick.com/d/l400/pict/321498381738_/PHILIPS-X-TREME-VISION-H4-55W-GLUHLAMPEN-2-ER-SET.jpgi jestem zadowolony , a w rezerwie takie http://shop.oil-center.de/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/s/osram_nightbreaker_h4_unlimited_duo.jpgBo tam chyba jest jedna 60W to mijania i 55W drogowa nie z tego co wyczytałem .Sory 55W mijania i 60W drogowe Witam kolega ma 2007 i wymieniSory Witam kolega ma 2007 i wymienił sam. Bo tam chyba jest jedna 60W to mijania i 55W drogowa nie z tego co wyczytałem .sory 55W mijania i 60W drogowe Edytowane 10 Marca 2015 przez Wojtas GTR 1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kibic Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich posiadaczy zajefajnego sprzętu :) do tej pory śmigałem Hondą VTH 1800C, jest to wspaniała maszyna, ale niestety niewygodna na dalsze podróże. Po jazdach próbnych i przeczytaniu tysięcy opinii wybór padł na Kawasaki1400 GTR i tak jestem posiadaczem od dwóch dni właśnie tego sprzętu, rocznik 2010 sprowadzony z Włoch. W związku z tym mam kilka pytań do szanownych Kolegów: czy problemy z urywającym się kufrem centralnym (zamierzam kupić Givi 55 litrów) zostały rozwiązane? Czy też trzeba, tak jak było tu opisywane, dorabiać wzmocnienia z nierdzewnej blachy? Dalej, czy istnieje możliwość zmiany języka w komputerze na polski lub chociaż angielski? Czy szanowni Koledzy posiadają instrukcję obsługi w języku polskim i mogliby udostępnić? w necie znalazłem tylko instrukcję i serwisuwkę w języku angielskim. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich posiadaczy zajefajnego sprzętu :) do tej pory śmigałem Hondą VTH 1800C, jest to wspaniała maszyna, ale niestety niewygodna na dalsze podróże. Po jazdach próbnych i przeczytaniu tysięcy opinii wybór padł na Kawasaki1400 GTR i tak jestem posiadaczem od dwóch dni właśnie tego sprzętu, rocznik 2010 sprowadzony z Włoch. W związku z tym mam kilka pytań do szanownych Kolegów: czy problemy z urywającym się kufrem centralnym (zamierzam kupić Givi 55 litrów) zostały rozwiązane? Czy też trzeba, tak jak było tu opisywane, dorabiać wzmocnienia z nierdzewnej blachy?No wiec,o urywajacych sie kufrach nic nie slyszalem nie mniej sam dorobilem alu ca 5mm. plyte.Oryginalna plyta jest z tworzywa sztucznego co jest (bylo) powodem niesamowitego bujania sie kufra centralnego.http://shop.sw-motech.com/cosmoshop/pix/a/n/gpt_08_406_10000__b_ALU-RACK__Schwarz__KAWASAKI_GTR_1400___07-__.jpg Dalej, czy istnieje możliwość zmiany języka w komputerze na polski lub chociaż angielski?Jesli mnie pamiec nie myli mozna tylko na Angielski i Niemiecki. Czy szanowni Koledzy posiadają instrukcję obsługi w języku polskim i mogliby udostępnić?Z tego co mi wiadoma w jezyku Polskim instrukcję obsługi nie ma. w necie znalazłem tylko instrukcję i serwisuwkę w języku angielskim.Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kibic Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedzi, o urywających się kufrach przeczytałem właśnie tutaj kilka postów wyżej, rozumiem, że to wzmocnienie to zapobiegliwość a nie przykre doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas GTR 1400 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam może ktoś ma 193 cm wzrostu tak jak ja i polecił by jakąś fajna szybę do turystyki mam założoną tą nowszą od 2010 r.ona jest wyzsza już o 9 cm.ale to jeszcze nie to,trochę brakuje a może deflektor dołożyć, dzięki z gory za podpowiedzi.Pozdr.Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja mam szybe Puig wyższa od oryginalnej o 11 cm i szersza o 8cm. i tez troche brakuje mimo to ze mam tylko 190cm wzrostu.Z tym deflektorem tez nie jestem pewny czy to jest warte tej kasy :sad:http://www.ebay.de/itm/Spoiler-Aufsatz-MRA-X-Creen-S-Kawasaki-GTR-1000-1400-Touren-Scheibe-rauchgrau-/400707231071Ja mam mieszane uczucie co do tego cudownego deflektora dlatego smigam bez :) lba tez nie urwie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas GTR 1400 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja mam szybe Puig wyższa od oryginalnej o 11 cm i szersza o 8cm. i tez troche brakuje mimo to ze mam tylko 190cm wzrostu.Z tym deflektorem tez nie jestem pewny czy to jest warte tej kasy :sad:http://www.ebay.de/itm/Spoiler-Aufsatz-MRA-X-Creen-S-Kawasaki-GTR-1000-1400-Touren-Scheibe-rauchgrau-/400707231071Ja mam mieszane uczucie co do tego cudownego deflektora dlatego smigam bez :) lba tez nie urwie :biggrin:Witam zakupiłem deflektor 12-30cm z tej firmy no i jestem bardzo zadowolony polecam,bardzo fajne wykonanie .Dzięki za odpowiedż Taurushttp://allegro.pl/deflektor-motocyklowy-najlepszy-poliweglanowy-wwa-i5196486901.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam zakupiłem deflektor 12-30cm z tej firmy no i jestem bardzo zadowolony polecam,bardzo fajne wykonanie .Dzięki za odpowiedż Taurushttp://allegro.pl/deflektor-motocyklowy-najlepszy-poliweglanowy-wwa-i5196486901.htmlCzesc.Jak przejedziesz troche wiecej km. daj znac jak sie to cudo sprawuje moze sie skusze.Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas GTR 1400 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Czesc.Jak przejedziesz troche wiecej km. daj znac jak sie to cudo sprawuje moze sie skusze.Z gory dzieki.Witam zrobiłem już 5 tys i jestem bardzo zadowolony nic się nie dzieje, moi kolo po kupili od razu te same tez mają GTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas GTR 1400 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam pytanko jaki lejecie do kardana olej 75/90 czy 80/90 wiem że tam za dużej różnicy nie ma ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi