goguś Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja się pytałem na forum o opony -2007 rok,a tu wyskakuje gośc' z pytaniem o zabytkowe opony z 2000roku... :banghead: Niepowiem,są na Allegro nawet z 96-98 :banghead: a nawet starsze.Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Jak coś to mam Qualifier 2008r za 270zł i Pilot Sport 2008 za 300zł :) a i Z6 tez mam Edytowane 10 Listopada 2010 przez mikitl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) ale na starych gumach wolniej się jeździ :buttrock: nowe gumy i pare mandatów od razu Edytowane 10 Listopada 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A latałeś na takich w deszczu? Supercorsa w deszczu zachowuje się jak każda inna opona, przynajmniej na przodzie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 jeździłem w deszczu na torówkach i nie torówkach i ? każda zamiata tyłem jak się na białych pasach odkręci w deszcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 jeździłem w deszczu na torówkach i nie torówkach i ? każda zamiata tyłem jak się na białych pasach odkręci w deszcz :) Na zwyklym asfalcie bez farby tez zamiata, i o to chodzi ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 zapewne masz racje :bigrazz: dziś bokiem na obwodnicy leciałem, było mokro, za dużo gazu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 co by nie mowić i jak by sie nie spierać to nowa opna jest nowa opona. żadne leżaki, potorówki czy używane nie dadzą takiej jakości prowadzenia czy przyczepności jak opoy nowe a ze w polsce standardowo na konia kasa jest a gorzej juz na siodło. taki klimat jak 750 pod każda stodołą.... ze zderzakiem na drut albo "lekko bita" z małym przebiegiem typu 1 000 000 km ale beta jest n Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrzej_1400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam Moje oponki tej jesieni razem z VTX 1800 N przyjechały ze USA i od razu skończyły 5 latek, przejechały 5 000 mil w tym ja przejechałem około 1000 mil, wyglądają prawie jak nówki. Wiem, że opony w mot są tylko dwie i to one gwarantują lub nie bezpieczne pokonywanie zakrętów i hamowanie a z drugiej strony jeżdźąc tej jesieni zdażało mi się przytrzeć podnóżkami. Może można jakoś zadbać w okresie zimowym o te opony aby jeszcze pojeździć jeden sezon. Cytuj Moje zabawki:NEO; Intruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ano każdy ma swoje zdanie ja z torowek nie zrezygnuje, każdy niech robi to co uważa za stosowne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 co do dbania o opony to jak to mozliwe podnies motocykl tak zeby byly w powietrzu i utrzymuj prawidlowy poziom powietrza. jesli nie podniesiesz to przetaczaj motocykl co jakiś czas ano każdy ma swoje zdanie ja z torowek nie zrezygnuje, każdy niech robi to co uważa za stosowne :) jak ci z tym dobrze to prosze uprzejmie :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ano każdy ma swoje zdanie ja z torowek nie zrezygnuje, każdy niech robi to co uważa za stosowne :) Być może kiedyś mnie nie będzie stać na nówki, wtedy pomyślę. Bynajmniej jak na razie nie wyobrażam sobie założenia do sprzęta opony innej niż nowa i absolutnie maksymalnie rocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Możesz zakładać roczne albo tegoroczne torówki, i zobaczyć co to prawdziwa przyczepność. Ale po co? Nia mam ciśnienia na forumowego przechooya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Trudno co robić, to możesz zawsze założyć Rosso Corsa i jeździć po suchym. Już mam założone. Jeżdżę po suchym i tylko po prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) kiedys załozyłem do mojego Warrior'a torowki, na tyl.. Dunlop'a po treningu boki przytarte srodek ..nowka fajnie sie jezdzilo ,, to byla 190 , a ja mam org 200 jakby lepiej klad sie w zakrety, ale jak były zimne to dupa mi uciekala na rondach no ale jezdzilem ..bo mialem za darmo 2 sztuki :biggrin: wytrzymaly po ok 6 tys oczywiscie opona nowa to nowa nie zaprzeczalnie ale lat temu 5 czy 10 nowe opony to ja widzialem tylko na półce w salonie zarabialem ok 1 tys zl a opona kosztowala ok 600 zl nie bylo stac na nowke szukało sie najlepszych uzywek przywozonych z niemiec i powiem ,ze to dzieki bogatym niemcom polacy mieli na czym jezdzic nawet teraz mam w garazu "piekna" nową (moze ponad rok) koles zalozyl, pierwszy wyjazd i złapał gwozdzia motocykl wrocił do salonu na lawecie , zdjeli opone i wyrzucili a ze ja sie tam akurat przewinałem to ją zabrałem...bo szkoda wystarczy zakleic , jakas łatka cy cus i jezdzic niestety do Wariota nie załoze bo to 17 a ja mam 18 ..i narazie lezy ..moze mi sie przyda a moze ktoremus kumplowi jak bedzie w potrzebie aktualnie chce kupic opone na przod jezdze na Bridgestone BT 020 ale chyba kupie nowosc 2010 roku czyli BT 023 ..podobno bardzo dobra oczywiscie nową ... gdyz ....aktualnie stac mnie poprostu wszystko zalezy od portwela Edytowane 20 Stycznia 2011 przez el Popi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi