bart_b Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zgadza sie sporo zalezy od portfela i jego grubości :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja tam przeważnie latam na torowkach bo mi szkoda kasy na nowe, będąc na motoweteran bazar udało mi sie raz kupić dunlopa qualifiera 2 z końcówki 2009 w stanie idealnym z tymi kolorowymi paskami w dołkach bieżnika jeszcze za 120zl szkoda bylo jej nie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Na nowy sezon będę musiał zmienić opony, bo te które mam aktualnie są bardzo stare. Motocykl to ZXR 400, opony w rozmiarze 120/70/17 i 160/60/17, nie dam rady kupić nówek ze sklepu, więc będę rozglądał się za używkami albo leżakowanymi - czy moglibyście polecić parę modeli za którymi mam się rozglądać? Jeżeli ktoś ma kogoś zaufanego co sprzedaje opony to prośba o info na PW. Z góry dzięki, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 na przód to kup sobie jakąś po torowa oponę dasz maks 150zl plus przesyłka. 160 ciężko na tył będzie kupić mi sie raz udalo w tym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Na tyl wystarczy zwykla guma. Przod najwazniejszy zeby zminimalizowac ryzyko uslizgu i tu tez polecam potorowke. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Arturo, daj pokoj, naprawde nigdy nie slyszales, ze zaklada sie te same opony ? Pozniej sie ludziska dziwia, ze ktos w botanike poszedl. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak ktos wyglebil na dwoch roznych oponach to dlatego ze nie umie jezdzic a nie z winy opon. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ks-rider bez przesady w enduro bardzo często zakłada się różne opony. Do sportu też czasem zawodnicy mają swoje ulubione kombinacje. Nie demonizujmy. Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 A czy są na forum jacyś handlarze takimi oponami, którzy są zaufanymi sprzedawcami? :) Jeśli tak to dajcie znać. Tych potorówek boje się tylko ze względu na to, że na deszczu pewnie są beznadziejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak chcesz na deszcz to weź "łety" i gra Co do opon to ja mam regularnie dużo używek. Ale regularnie zamawiam kontener i wszystko jedzie na wysypisko. W sezonie trafiają sie klienci wygrzebujący jakiegoś kapcia z używek. Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ok, dzięki za info. Powiedzcie mi jeszcze proszę czy na tył mogę założyć inny rozmiar i jeżeli tak to jaki najlepiej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zakładaj tak jak przewidział producent i nie świruj Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Pytałem po tym co napisał Artur: "160 ciężko na tył będzie kupić mi sie raz udalo w tym rozmiarze" Ale dobra, będę szukał 160tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mam do oddania komplet nowych Full Bore w pasujących rozmiarach i cenie 500, z tym że nie wiem co to jest warte. Może ktoś z 4umowiczów używał ?? Profil sportowy - M1 SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Pytałem po tym co napisał Artur: "160 ciężko na tył będzie kupić mi sie raz udalo w tym rozmiarze" Ale dobra, będę szukał 160tki. Ciężko będzie trafić potorówkę w tym rozmiarze. Normalnych 160-ek jest od pyty. Sam mam kilka na zbyciu. Jeśli jesteś zainteresowany to mogę Ci przesłać parę zdjęć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi