Luca Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niezręcznie mi to pisać w dobie powszechnego kryzysu zaufania miedzyludzkiego ale... jakoś Ci nie potrafię uwierzyć :D A w ogóle to deklarować się, który z wypowiadających się tu użytkowników chińczyków RZECZYWIŚCIE po raz drugi wybrałby nowego chińczyka od starego japońca Ha! No i jak mam ci odpowiedzieć, skoro i tak mi nie uwierzysz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niezręcznie mi to pisać w dobie powszechnego kryzysu zaufania miedzyludzkiego ale... jakoś Ci nie potrafię uwierzyć :D A w ogóle to deklarować się, który z wypowiadających się tu użytkowników chińczyków RZECZYWIŚCIE po raz drugi wybrałby nowego chińczyka od starego japońca Ha! Ja. Nawet myślę teraz i to cholernie poważnie nad ściągnięciem sobie z UK nowego LF400. Bo tam jest o prawie połowę tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Z Chińszczyzny to ja lubię kurczaka słodko kwaśnego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Z Chińszczyzny to ja lubię kurczaka słodko kwaśnego :buttrock: Jaką złotą myśl wnosi ten post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jaką złotą myśl wnosi ten post? Taką, że jak mam coś kupić chińskiego to będzie to co najwyżej Chińskie danie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja. Nawet myślę teraz i to cholernie poważnie nad ściągnięciem sobie z UK nowego LF400. Bo tam jest o prawie połowę tańszy. Lefth z tego co pamiętam to marzyłeś o Triumphie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Left jak zamiast Triumpha ściągniesz Chiniola to stawiam flaszkę i sypię głowę popiołem... :D Ale chyba mi to nie grozi. W końcu zapewne jesteś logicznym gościem :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Uwazaj, Browarny, bo jeszcze bedziesz musial to zrobic ... Nowy LF 400 kosztuje 1900 funtow i o ile znam Leftego jest w stanie to zrobic. ps. Na Bemowie bedzie mozna testowac Triumphy :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A może nawet lepiej wydać 7000 na kurczaki... ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A może nawet lepiej wydać 7000 na kurczaki... ;) Taa...Yuby to spec od kurczaków... :bigrazz: Ja. Nawet myślę teraz i to cholernie poważnie nad ściągnięciem sobie z UK nowego LF400. Bo tam jest o prawie połowę tańszy. Lefty, mimo całej życzliwości do chińczyków..sprowadzenie sprzęta z Anglii wymaga tyle zachodu, że poświęcanie czasu dla Lifana..Dla mnie trochę wątpliwe, chyba że stargasz przynajmniej 2 motocykle i jeden sprzedaż. Moim zdaniem lepiej spełnij swoje marzenie i sprowadź Speedmastera :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Lefth z tego co pamiętam to marzyłeś o Triumphie. Bo tak jest. ps. Na Bemowie bedzie mozna testowac Triumphy :buttrock: Wiem, ale chyba z tych klasyków będzie tylko truxton i bonneville. Byłem kilka dni temu na Jagiellońskiej. Z Cruiserów zostały tylko rocket III i rocket touring. Ale one są dla mnie trochę za małe. Żeby uprzedzić dziwne teksty: nie chodzi o silnik tylko o umiejscowienie podnóżków. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Lefty, mimo całej życzliwości do chińczyków..sprowadzenie sprzęta z Anglii wymaga tyle zachodu, Stary, ile zachodu ??? Kupujesz go w UK, wplacasz zaliczke i jedziesz po odbior. Placisz reszte na miejscu :icon_mrgreen: Szybko, tanio i solidnie :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czy aby wjechać do UK muszę mieć paszport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Niby wystarczy dowod, ale .... moze jakis ciul chciec paszport :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) No to mi pojechałeś..Aż zaksztusiłem się kolacyjnym kurczakiem ze śmiechu! Szczęśliwie jeżdżę od zawsze niemieckimi autami i nie miałem nigdy Tico, bo po tym tekście pewnie popadłbym jeszcze w jakąś traumę albo zacząłbym się jąkac.. :bigrazz: Kto z kogo drwi w tym temacie to sprawa wielce dyskusyjna. Zbierasz to na co ciężko sobie zapracowałeś, sznowny Panie Yuby. Jedni jeżdżą chińskimi motocyklami a inni sprzedają kurczaki. :icon_twisted: Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi