Vector Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Volvo V50 w dieslu jest świetnym samochodem, jeżdżę takim i polecam. Ogólnie diesle są bardzo przyjemne w prowadzeniu i wcale nie są głośne, zwłaszcza nowe. A co do cen w Niemczech to oni chyba przesadzaja... A ja uważam, że nie. Ceny mają adekwatne z reguły do stanu samochodu :icon_evil: Za dobre auto niestety trzeba dobrze zapłacić a i ja nawet jestem dać więcej za dobre auto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 mazda 6 i nie ma mocnych :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 mazda 6 i nie ma mocnych :rolleyes: Fajne, fajne autko, ale cena też fajna. A poza tym śmiga ktoś mazdą, bo te nowe 6 są prześliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ktos tam ostatnio plakal ze euro drogie;kurs na dzis: 1 euro = 3,5971223 złotego polskiego - czyli nie ma tragedii. Oczywiscie mozna jeszcze poczekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Fajne, fajne autko, ale cena też fajna. A poza tym śmiga ktoś mazdą, bo te nowe 6 są prześliczne. A na początku przyszłego roku mają wsadzić do mazdy 6 nowego diesla 2,2 - 185 KM :biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ktos tam ostatnio plakal ze euro drogie;kurs na dzis: 1 euro = 3,5971223 złotego polskiego - czyli nie ma tragedii. Oczywiscie mozna jeszcze poczekac... Można i chyba będzie warto bo na razie zapowiada się spadek waluty, a niemcy nic a nic nie obniżyli cen przy gwałtownym wzroście kursu euro :D Wystarczy policzyć jaka jest różnica przy kursie 3.9 a jaka przy 3.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heller Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Na razie zrobione mam tam 10 k bo jest roczne to Volvo i jakoś nigdy nie miałem z nim kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Witam Miałem wiele samochodów od malucha do mietka i powiem wam że gdyby nie tylny napęd to tylko mietek ale niestety . Mam teraz 3 volva dwie sztuki s60 2007 i 2008 oraz xc 90 z 2006 i powiem wam że to są super auta naprawde pod każdym względem, najdobniejsze detale są wykonane profesjonalni i awaryjność 0% Polecam Tylko bęzyna z motorem 2,5 i do góry żadnego dizla bo to fordoskie silniki i są problemy Edytowane 14 Listopada 2008 przez sq9jkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heller Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja nie mam problemów z moim dieslem... Może to dlatego że jest nowy?? A jakie problemy masz na myśli?? Coś konkretnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam Ja mam nowe volva 07 i 08 z tym że w bęzynie bo dizla nie preferuje pozatym żadna różnica w cenie paliwa a co do dizla to właśnie nowe mają wstawione silniki fordoskie i mają problemy z turbi i przewodami do interkulera pozatym spalanie nie jest imponujące jeśli chodzi o dizla to tylko 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dal rodziców to polecam takie Volvo. :biggrin: http://videos.streetfire.net/video/Volvo-W...0mph_161374.htm Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A na początku przyszłego roku mają wsadzić do mazdy 6 nowego diesla 2,2 - 185 KM :) To się dopiero pewnie odpychało :wink: Witam Ja mam nowe volva 07 i 08 z tym że w bęzynie bo dizla nie preferuje pozatym żadna różnica w cenie paliwa a co do dizla to właśnie nowe mają wstawione silniki fordoskie i mają problemy z turbi i przewodami do interkulera pozatym spalanie nie jest imponujące jeśli chodzi o dizla to tylko 2.4 Cena mówisz praktycznie ta sama? A czy spalanie też jest praktycznie takie samo - diesel - benzyna? NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi