BORSUKLES Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 No jak mówię ta trasa jest piękna.........wspomne raz jeszcze :-) prawie pusta droga, po lewej rzeka :-) i wielkie góry piekne śliczne, po prawej góry :-) co jakis czas jakis domek, sady......:-) po prostu wyśmienicie jest....... No :D ja myśle, ze wyjedziemy wierzę w to........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Widze,że za*eb...ste towarzycho się szykuje na wyprawę. Od dawna planuje wypad na Słowacje, ale tutaj nie mam z kim. Bardzo mocno prawdopodobne że panowie wybiorę się z wami.Oczywiście za pozwoleniem :D. Nie mam MZ ale uważam że URAL jest bardzo dobry do podróżowania :D :D :D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 28 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2002 He,he!!! Widzę że wszyscy szanowni koledzy wybierają sie do Krainy Taniego Piwa.Również ze znajomymi planujemy wyjazd na Słowację.Gdzieś w polowie Sierpnia.Jak wszystko sie uda to wybieramy się czterema sprzętami: ja ETZ 250, dwie Jawy TS 350 i Kawasaki GPZ 550.Życzę wszystkim spełnienia planów.Może sie spotkamy na trasie!!!Pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 4 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2002 Widzę że chętni są (narazie). :D Proponuje więc by jeśli ktoś wyjeżdża ,to niech pisze o tym z wyprzedzeniem bojuż wkrótce... :!: :roll: Przy okazji - cud się zdarzył, :twisted: dzisiaj zdałem prawko a za 3 tyg. pierwsze legalne jazdy teesią :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Szkoda ze jak szukalem chetnych "na wyjazd dwusuwem" nikt sie nie odezwal. A to byl czerwiec. Fakt, warto planowac wczesniej ale zycze Wam zeby na planach sie nie skonczylo.Trzymam kciuki ! Chetnie bym dolaczyl ale nie w wakacje bo mam juz zaplanowane.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2002 w czerwcu było już chyba za późno na planowanie, zresztą wtedy mało kto siedział na forum, wszyscy jeździli. Co za piękne czasy to były :lol: Nie bardzo też rozumiem po co rozgraniczać i robic podziały: dwusuw czy czterosuw.Na wyprawę jedziemy motocyklami nawet jeśli to będzie trzysuw. Czy myślisz że gdybyś Ty jechał MZtą czy Jawą, a ja XTką czy Vulcanem to w czymś by mi to przeszkadzało?? Na pewno nie. Życzę Ci powodzenia w wyprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 20 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2002 Dokładnie Michał........Po prostu planujemy w zimie.......jedzie każdy a Vulcany :-) dostosowują prędkosc do MZ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2002 Dlaczego za pozno ? Zalezy jaki wyjazd. Wlasnie motocykl mysle ze daje wolnosc po to zeby wsiasc z dnia na dzien i jechac przed siebie. Moze jestem przewrazliwiony na punkcie wczesnego planowania dlatego ze juz kilka razy sie zawiodlem. Dwusow dlatego ze wiem co znaczy jazda w grupie z duzo mocniejszymi motocyklami. Nie twierdze ze planowanie (w ogole) jest zbedne ale nie jest konieczne. Czy w czerwcu wszyscy juz maja wszystko zaplanowane, poukladane? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 20 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2002 W czerwcu możemy się gdzies wybrać jak będe miał kase ........a od 22 czerwca zapierdzielm na budowach :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 Chetnie sie wybiore ale mam podobny problem wiec na razie nie moge sie konkretnie umowic. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 21 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 WitamJeśli chodzi o szczegóły to myśle o przejechaniu Słowacji raczej wzdłuż i wszeżniż na oddaleniu się 50 km od granicy i powrót. :D Terminy - pierwsze prawdopodobnie w marcu, kolejne - dalej. :arrow: :roll: :D 8O :D 8)chętni proszeni o odpowiedź :roll: szczęścia w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 Dokładnie Michał........Po prostu planujemy w zimie.......jedzie każdy a Vulcany :-) dostosowują prędkosc do MZ POZDRAWIAM zapewniam Cię, że Vulcanem wcale nie jeżdżę szybko mimo że pojemnosc imponująca. Takimi maszynami po prostu nie da się szybko jeździć. Tzn. da się, tylko przestaje to być przyjemne. Prawdoopodobnie pojadę na wyprawę jakimś enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 w czasie majowego to znaczy od 26 kwietnia do 4 maja jestem w miejscowości walim ( kotlina kłodzka). generalnie jestem tam na rowerku ale dojeżdżam na miejsce motorkiem, planuje oprócz męczrni rowerkowych małe wypady na moto. jak bedziecie wiedzieli gdzie i kiedy zapadniecie na dłuższy popas to proszę o info (wszelkie dane w poscie game over) baaaaaaaardzo chętnie wpadnę na małe przepłukiwanko gaźnika 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 15 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 witam na rowerku tez lubie troche pojezdzić Jeśli ktoś jest zaintersowany wyjazdem w góry w marcu to niech odwiedzi odpowiedni temat na forum na ridersach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Witam.Jak wiecie planowalismy WYPRAWE na motocyklach na Słowacje....Byłem jednym z uczestników...niestety chyba byłem a nie będe....Niestety nie wiem czy do maja zakupię jakiś sprzęt :? :cry: :( (ale jestem dobrej myśli) i niestety najprawdopodobniej z WAMI nie pojade :D PS:Co do trasy opracowanej przemnie słuze pomocą.... z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi