krissF Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam,Probowalem po dobroci nic to nie dawalo. Wkurzylem sie i dlatego zmieniam taktyke. Zalodziej zapeirniczyl mi kask i jedzie sobie w nim. Nie bedzie w nim jeedzil spookoje nie popuszcze sk.....wi. A jak zobacze pacana gdzies na swiatlach to z to wale od rwazu z wyskoku w zebra. Jak sie zawezme nie ma zartow. [...] Gosc moze poruszac sie na terenie Mokotowa poniewaz tutaj wlasnie zwedzono kask. Kask nie jest zbyt popularny sporo sie nameczylem w internecie zeby znalezc taki model. Juz juz jeden za znajomych widzial kogos w tym kaskua wiec zlodziej jezdzi w nim. Jesli ta akcja nie pomoze bede siegal po co raz to bardziej drastyczne metody az go w koncu dopadne. tak sobie czytam, czytam.... i zastanawiam się czy przypadkiem nie zostawiłeś kasku razem z "zawartością" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Spokojnie Panowie - każdy miał na pewno sytuacje kiedy zapomniał o czymś oczywistym pod wpływem stresu.Ja bym sobie darował, bo nie ma raczej sensu rozkminiać dalej tego że z Twojej winy ktoś wziął sobie Twój kask (wziął, nie ukradł!!! - moim zdaniem). BTW: Jak można zapomnieć kasku ?!!??? Edytowane 8 Września 2008 przez slo_mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A no można, tak jak i moja znajoma chciała odjechać ze stacji z dystrybutorem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Weż to 400zł skocz w weekend na Służewiec i se kup kask. :buttrock: Może trafisz na własny ale zanim cokolwiek zrobisz dobrze go obejżyj, potem dobrze pomyśl i dopiero działaj. Tylko o niczym nie zapomnij :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Poza tym nikt go Ci nie ukradł tylko go znalazł :flesje: mi nawet do głowy by nie przyszło jak bym coś zgubił żeby od razu od złodziei wyzywać i nap**dalać znalazcę rzeczy która zgubiłem - zostawiłem, zgubiłem, zapomniałem moja głupota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinx Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No właśnie. Lepiej tę nagrodę przeznaczyć na nowy kask i próbować zapomnieć o sprawie. Szkoda nerw; nigdy nie wiadomo co jeszcze może się zdarzyć. Lepiej odpuścić i nie prowokować reakcji łańcuchowejSwoją drogą tego lata mój syn na rodzinnym spacerze znalazł portfel z całą zawartością (kasa, karty bankomatowe i kluczyki do samochodu). Na najbliższym parkingu obserwowaliśmy zachowanie ludzi i tym sposobem zguba wróciła do właściciela który potwierdził zawartość. Niestety gość nie postawił nawet piwa ani tymbarka małemu :wink: To tak OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ale wsparcie, nie ma co :buttrock: kask się średnio wyróżnia ale jak gdzieś zobacze to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Sam sobie jesteś winien. W wyniku roztargnienia zostawiłeś kask a znalazcę nazywasz złodziejem!!! Hm???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi