Hajo Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 no fakt.... do lublina to masz daleko :icon_razz:nie martw się, ktoś Ci przywiezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Cześć!!! :) Zamówiliśmy kolejne tabliczki z nickami: 1.CUREK2.MISTRZU3.JAMALA4.SZOGUN5.OSMUL6.KAMILOBędą do odbioru w piątek 31.10.2008r. Pozdrawiam ---- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No dobra A gdzie z napisem CZESIO ?????? hiihihii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No dobra A gdzie z napisem CZESIO ?????? hiihihiiPodpisuje się do tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 czesiuu tez bedzie miał w piatek hahahahahahahaha :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Cześć!!! :P Zamówiliśmy kolejne tabliczki z nickami: 1.CUREK2.MISTRZU3.JAMALA4.SZOGUN5.OSMUL6.KAMILOBędą do odbioru w piątek 31.10.2008r. Pozdrawiam ---- Joaśka :biggrin: WITASKI!!!Tabliczki z w/w nickami ( + tabliczka dla pepe) mam już w domku i jeśli pozwolicie to wyślę lub przekażę je w poniedziałek 03.11.2008r. pepe- Twoją wyślę na podany adres Pozdrawiam --- Joaśka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ja juz dostałem swoja blachę i jest EXTRA. Dzieki wielkie!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dzięki Joaśka za tabliczkę. Sorry, że tak po czasie ale byłem trochę zajęty, nie miałem czasu nawet do kompa siąść. Z Borek zamiast do domu trafiłem na dołek, było niezbyt ciekawie. Był od nas taki gościo Magną 700, potrącił pieszego i to ostro.Pozdrawiam cały Lublin :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Poszło pw Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Poszło pw 3 lata,6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata i 1500 zł grzywny. Ale niech nie myślą, że mnie z kobyły zsadzą. Wolał bym chleba nie jeść niż nie jeździć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Poszło pw 3 lata,6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata i 1500 zł grzywny. Ale niech nie myślą, że mnie z kobyły zsadzą. Wolał bym chleba nie jeść niż nie jeździć :buttrock: Trochu nie czaję. A pw poszło do JOAŚKI oczywiste Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czy temat tabliczek jest aktualny ? zamowiłbym POLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja też bym zamówił. Aktualy? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simtelek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) oferta aktualna ?? i jak mozna to jakies foto bo wczesniejszy link niedziala Edytowane 12 Lutego 2009 przez simtelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi