Skocz do zawartości

Początek z motocrossem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym porozmawiać z kimś na temat motocrossu. Chciałbym uciec trochę od szosy i polatać po piaszczystych drogach.

A więc...nie mam zamiaru traktować tego więcej jak hobbistycznie i myślałem nad czymś do max 3 tyś zł. Wiem że nie jest to dużo, bo żeby kupić coś konkretnego too wypadałoby wyłożyć od 5tyś w górę.

Pojemnościowo chciałbym 250cm ale 125cm też nie są złe. Jaką markę wybrać...Na co zwracać uwagę przy zakupie...

Edytowane przez 88kamyczek

Jest dział w którym kilka osób napisało co należy sprawdzać przy zakupie enduro oto link:

http://forum.motocyklistow.pl/Kupujemy-uzy...ro-t103925.html

A na przyszłość proponuje skorzystać z wyszukiwarki po to ona właśnie jest...

Pzdr.

Czyli oględziny jak przy każdym zakupie... myślałem o zwróceniu szczególnej uwagi na kompresje silnika, ale do tego będzie mi potrzebna konkretna serwisówka z danymi.

DT mówicie, myślałem bardziej o YZ 250 z jakiegoś 1993roku, ale to pewnie mocno zajeżdżony sprzęcik co?

Co tak wszyscy wyjeżdżają z ta wyszukiwarką? Rozumiem że forum nie istnieje od wczoraj jeżeli się chce to odpowiedzi jest sporo, ale doszukać się konkretnej odpowiedzi w tak zawiłych postach tematu to aż mnie głowa boli! A forum służy także to podyskutowania a nie tylko napisania jednej odpowiedzi i z bani...

Czyli oględziny jak przy każdym zakupie... myślałem o zwróceniu szczególnej uwagi na kompresje silnika, ale do tego będzie mi potrzebna konkretna serwisówka z danymi.

DT mówicie, myślałem bardziej o YZ 250 z jakiegoś 1993roku, ale to pewnie mocno zajeżdżony sprzęcik co?

Co tak wszyscy wyjeżdżają z ta wyszukiwarką? Rozumiem że forum nie istnieje od wczoraj jeżeli się chce to odpowiedzi jest sporo, ale doszukać się konkretnej odpowiedzi w tak zawiłych postach tematu to aż mnie głowa boli! A forum służy także to podyskutowania a nie tylko napisania jednej odpowiedzi i z bani...

Do 3tyś? To ja więcej wydałem na ubrania do motocrossu. :wink:

Moja rada? Odłóż więcej kasy(min-6k) i kup crossówkę (najlepiej 125) powyżej 2000r. Marka obojętna aby był w dobrym stanie technicznym.

yz 125 200r. mozesz kupic za 5000 w srednim stanie - to minimum, kupisz cos tanszego to nie bedzie sie tego oplacalo remontowac...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...