Jackuzy Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Czyżbyś kupił tą Crme z allegro z tłokiem do wymiany?? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) Dokładnie ta :) tylko tlok do wymiany tulejke sie szlifnie i sezon przelata. Była blisko to wziolem :D Edytowane 24 Marca 2010 przez endzi25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paklak Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) Wiedziałem, że znam ta hondę była kiedyś ona kumpla Damiano (czy jakie ma z nim powiązania) z którym zamieniłem się DT za CRM http://www.bikepics.com/pictures/1796747/ oto moja była DT i w tle znajomy sprzęt ;P Edytowane 24 Marca 2010 przez Paklak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) Dokładnie ta :) tylko tlok do wymiany tulejke sie szlifnie i sezon przelata. Była blisko to wziolem :D Taaaak? tłoczek i szlifik? a masz panie w ogóle dostępny tłoczek do tego wynalazku w nad wymiarze?? i koniecznie załóż osłony na lagi bo ci uszczelniacze spierdolą w 5 minut ;] Edytowane 24 Marca 2010 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) Taaaak? tłoczek i szlifik? a masz panie w ogóle dostępny tłoczek do tego wynalazku w nad wymiarze?? i koniecznie załóż osłony na lagi bo ci uszczelniacze spierdolą w 5 minut ;] Nie spierdolą, ale długo nie pożyją, to fakt Swoją drogą ciekawe skąd kolega weźmie tłok na szilf do tego cylindra 160 ccm ;] Edytowane 24 Marca 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 o 190 słyszałem, ale 160 to dla mnie nowość :icon_idea: tak a pro po to tłoka i pierścionki dobierzesz bo są firmy specjalizujące się w tym,kiedyś czytałem o takiej firmie, ale nie mogę sobie przypomnieć jej nazwy. jak znajdę to napiszę. i jeszcze jedno, ile twoja "husaria" ma mocy,pytam tak z ciekawości :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) koledzy dzwoniłem do Motor Tech'u w Katowicach i powiedział mi ze da rade . A i tak juz jeden nadwymiar był tu wsadzany :) A co do mocy to nie mam zielonego pojęcia :D Edytowane 24 Marca 2010 przez endzi25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ale to co? dorobia? dotoczą? odleją? ;] ciekawe czy do czerwca wyjedziesz.... Spoko baw się jak chcesz, twój kram twoje zabawki... IMHO lepiej kupić oryginalny cylek z tłokiem od Wossnera i latać na luziku ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 (edytowane) plany sie pozmieniały :D zjanomy mechanik załatwił mi cylek z tulejką ( selekcja A) od crm 125 koleś robi sobie 160 i robimy wymiane :D ja tylko dokupuje sobie tłoczek(350zł), zawór wydechowy(150zł) i uszczelki(50zł), i spowrotem 125 ccm :) Edytowane 24 Marca 2010 przez endzi25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paklak Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No i bardzo dobrze tylko będzie trzeba gaźnik ustawić bo inna pojemność tak mi się wydaje ale z tym chyba problemów nie będzie i tego Ci życzę bo ja ze swoim dojść do ładu nie mogę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 z tego co wiem to gaźnik mam od 125 seryjnego :D tylko tyle ze był pewnie podciągany na 160 ale to myśle nie bedzie za duży problem :D ważne że bedę miał "górę" sprawną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paklak Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No to miałem na myśli, że tylko go dostroić do mniejszej pojemności. Przy tym całym ustawianiu jest bardzo przydatny kolega Jackuzy -sprytna bestia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 no też to miałem na myśli :D jak dostane cylinder a co nastąpi za jakeis 2-3 tyg. to będę sie wtedy bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 bo kolega Jackuzy ma na swoim koncie setki razy rozkręcania gaźnika ;P i przez ten czas doszedł do jednego wniosku : DelOrto to SHIT :P lepszy japończyk, mikuni albo keihin najlepiej Keihin z płaską przepustnica z CRki.... szkoda ze ciężko trafić jakiś w sensownej cenie i pasujący bez większych przeróbek (średnice gardzieli i mocowań ;]) NIemniej jak uda Ci się ustawić Delorto w miarę normalnie i względnie to nie dotykać, nie ruszać i nie kręcić !! będzie chodził .... za 2-3 tygodnie ? to z kim ty sie zamieniasz z jakimś Chińczykiem? :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ja mam niestety delorto :D ale myśle ze dam rade jakoś .... :D znaczy wymiane robi mi Woryna z Motor Tech'u i powiedział ze jak dobrze wszystko pójdzie to za 2 tyg bedzie ale ze 3 trzeba liczyć znając jego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi