Qwintus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 http://www.allegro.pl/item423487597_utika_..._3xl.html#photo czy ktos ma coś takiego/podobnego ?czy jest to cos warte ?za wszelakie info - Bóg zapłać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ma : ) wg mnie super sprawa na cieple dni, aczkolwiek na plecach i w miejscu pasa i tak nie uniknie sie spocenia podczas nawet krotkiego postoju. tak czy siak - do jazdy ( moze nie z predkosciami kosmicznymi ) super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No i zajebiście się w tym wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Brakuje tylko łopocących proporców na plecach i husar jak się patrzy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zbroja to fajna rzecz tylko nie koniecznie UTIKI.Osobiście nie używałem ale znam osoby, które były rozczarowane jej trwałością. Siatka z firanki itd. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Zbroja to fajna rzecz tylko nie koniecznie UTIKI.Osobiście nie używałem ale znam osoby, które były rozczarowane jej trwałością. Siatka z firanki itd.Dzięki :) za wszelkie info.Jakiej innej firmy zbroja jest warta polecenia ?Dlaczego w ogóle zbroja ? Nie ma na mnie rozmiaru /ograniczenia finansowe :) w ubraniu z wbudowanymi protektoramiWysokość max. kwoty to 500 zł. :) to jest lepsze ? czy jakość owych pancerzy jest porównywalna ?http://www.allegro.pl/item421833753_ochran..._can_vp711.html Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Qwintus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zbroja jest OK w ciepłe dni. Nie da ona Ci takiej ochrony jak w dobra kutrka, ale zawsze coś. KUmpel się wyglebił w tym na asfalcie i nic mu się nie stało, sdała egzamin (i to w takiej samej). Ja też mam i chwalę. Jednocześnie pozwala się polansować. Pamietam jak w zeszłym roku ubrałem na nią hawajską koszulę w kwiaty i dosyadłem mojego XX`a. Fastyn jak nie wiem co, ale prowokacja się udała - KAŻDY się patrzył :) :) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zbroja przeznaczona jest głównie w teren. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Wiem że w teren, ale zobacz w profil zadajacego pytanie czym się porusza. Zakładam ze jeździ po szosie. Wiele osób kupuje zbroje jako ratunek na ciepłe dni, nie każdy chce śmigać w samej koszulce. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Właśnie chodzi o ciepłe dni.. dlatego szukam wszelakich opinii.Na zbroję mam do założenia kurtkę jeans -ową więc totalnego przypału nie będzie :D Niestety wazę parę :banghead: kilo , więc i zabezpieczenie winno być choć trochę ..dostosowane Zbroja przeznaczona jest głównie w teren.Po spotkaniu z puszką wpakowałem się do rowu melioracyjnego i choć moja suza nie nadaje się w teren - ów rowek pokonała jednym susem :cool: - szerokość rowu ok 1,5 m,a głębokość ok 0,5m. a może coś takiego ? http://www.allegro.pl/item426289868_axo_pr...wa_bez_wad.html ?? Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Qwintus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Qwintus, ile masz wzrostu i wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 186 cm i 118 kilo :) Mogę wiedzieć o cel tego pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mam zbroje, nowke z metkami, o taka jak TU, ale rozmiar S/M, wiec lipa. P.S. Ti ti pulpeciku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ..ci dam pulpeciku :) , :icon_mrgreen: ..no to dodam , że w klatce mam 131 a łapce 48 .. i jestem łysy :) A tak poważnie , co z jakością tej zbroi ?Jak plasuje się ona w rankingu innych zbroi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 tak myślę czy da rade to pod kurtkę wcisnąć i śmigać nawet w chłodniejsze dni, tylko pewnie trochę niewygodnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi