kornol Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 co ty nie powiesz. Napisałem jakby ktoś chciał obejrzeć, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 ale złego słowa na tył (jeżdżąc Jaguarem XJ Sowergin 3,6) nie powiem. a ten jaguar to jaki ma silnik? i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tak wracając do pytania z tematu mały komentarz odemnie oparty na ostatnich doświadczeniach. Wszystkie plusy i minusy napędów przedniego i tylnego łączy przedni napęd z łysymi kapciami na tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tak wracając do pytania z tematu mały komentarz odemnie oparty na ostatnich doświadczeniach. Wszystkie plusy i minusy napędów przedniego i tylnego łączy przedni napęd z łysymi kapciami na tyle ;) Ja moge polecic do takiej zabawy Lagune II PHII kombi :) zajebiscie nadsterowne auto z wylaczonym ESP. Ciekawe czy ma na to wplyw to, ze siedzi tam diesel, bo jak jezdzilem wersja z benzyna to nie byla taka nadsterowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tia, w środe gość który bankowo miał ESP wpadł przedemną na znak rozpieprzając sobie nos o kierownicę, a ja spektakularnym driftem przeleciałem ten zakręt kończąc jazdę 360-ką pół metra od rowu. Jednak dresodrifty po parkingach i nadsterowność potrafią czasem uratować człowieka z opresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tia, w środe gość który bankowo miał ESP wpadł przedemną na znak rozpieprzając sobie nos o kierownicę, a ja spektakularnym driftem przeleciałem ten zakręt kończąc jazdę 360-ką pół metra od rowu. Jednak dresodrifty po parkingach i nadsterowność potrafią czasem uratować człowieka z opresji. No fakt ;) jakies odruchy sie wyrabia w razie poslizgu. ESP ogólnie fajna sprawa, ale czasem denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tia, w środe gość który bankowo miał ESP wpadł przedemną na znak rozpieprzając sobie nos o kierownicę, a ja spektakularnym driftem przeleciałem ten zakręt kończąc jazdę 360-ką pół metra od rowu. Jednak dresodrifty po parkingach i nadsterowność potrafią czasem uratować człowieka z opresji. WOW ..... ale Ty jesteś Macho ...... WOW ...... miałeś szczęście i tyle :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 WOW ..... ale Ty jesteś Macho ...... WOW ...... miałeś szczęście i tyle :biggrin: Odebrales mu cała radosc zycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Gdybym nie wiedział że jeździ jak ciota to by mi odebral ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Gdybym nie wiedział że jeździ jak ciota to by mi odebral ;D O prosze, następca Senny sie odezwał ..... :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jaki senna, ja kiepsko jezdze samochodem wiec sobie nie pozwalam w ogóle. Ale widze ze kolege coś gryzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jaki senna, ja kiepsko jezdze samochodem wiec sobie nie pozwalam w ogóle. Ale widze ze kolege coś gryzie :D Mnie nic nie gryzie, po prostu boje sie o Ciebie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mnie nic nie gryzie, po prostu boje sie o Ciebie :biggrin: To jeszcze po buziaku sobie dajcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 To jeszcze po buziaku sobie dajcie :D Nie martw sie ...... znajdziesz swoją drugą połowe :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 To jeszcze po buziaku sobie dajcie :D Dobre :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi