Stan Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 akrapovic jest najladniej gadajacym wydechem ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 akrapovic jest najladniej gadajacym wydechem ale to kwestia gustu Mnie również Akrapova barwa dźwięku najbardziej przypada do gustu :D I tak będzie Akrap i tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 akrapovic jest najladniej gadajacym wydechem ale to kwestia gustu No tak. Gusta, guściki... ja wolę Scorpoiona bo lubię niski bass... :icon_biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja też wolę niskie tony :icon_biggrin: Wtedy słychać, że jest tłumik a nie jakiś kawałek rynny :) Tutaj się pochwalę moim tłumiczkiem Kosztował mnie jakies 450zl :crossy: Nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja też wolę niskie tony :) Wtedy słychać, że jest tłumik a nie jakiś kawałek rynny ;) Tutaj się pochwalę moim tłumiczkiem Kosztował mnie jakies 450zl :) Nowy. No, no...soczysty basik. Ja miałem w Suzie RF600R tłumik składany z 3 różnych - Micron-Scorpion-Akrapovic i na woolnych był basik niski ale po wkręceniu na obroty (do 15.000rpm) wył jak bolid F1. :icon_biggrin: Na video nie słychać nawet 50% tego co naprawdę brzmiał. Tylko dałem ciała przy wrzucaniu 6 biegu w paleniu gumy na końcu... :crossy: http://pl.youtube.com/watch?v=5a-eQiztyjc Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A czy ktoś ma doświadczenia z takim wydechem? LINK - http://moto.allegro.pl/item434602675_tlumi...r_titanium.html Cean przystępna, ale co dalej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ale z tego co widzę na stronce produkuje tylko do chopperów icon_rolleyes.gifOd kiedy Busa to chopper? :notworthy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A czy ktoś ma doświadczenia z takim wydechem? LINK - http://moto.allegro.pl/item434602675_tlumi...r_titanium.html Cean przystępna, ale co dalej...? Cena wcale nie taka przystepna. :notworthy:Scorpiony to sa bardzo dobre tlumiki i nawet jakbys sie zdecydowal za ta cene kupic, to na bank bys byl zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Cena wcale nie taka przystepna. :biggrin:Scorpiony to sa bardzo dobre tlumiki i nawet jakbys sie zdecydowal za ta cene kupic, to na bank bys byl zadowolony. A czy oni produkują pełne układy równiez? Kurczę w tym problem, ze nigdy takiego na oczy w realu nie widziałem ani nie słyszałem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) odpowiedz na pytanie czy akcesoryjny wydech cos daje znajdziemy w danych producenta tego wydechu, beda wykresy itp. z tego co wiem to zazwyczaj nalezy ingerowac w gazniki ale to wszystko to tylko gdybanie, tak naprawde to moto na hamownie, analizator do rury i wtedy mozna sie bawic, reszta to tylko subiektywne odczucia.... Edytowane 9 Września 2008 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 odpowiedz na pytanie czy akcesoryjny wydech cos daje znajdziemy w danych producenta tego wydechu, beda wykresy itp. z tego co wiem to zazwyczaj nalezy ingerowac w gazniki ale to wszystko to tylko gdybanie, tak naprawde to moto na hamownie, analizator do rury i wtedy mozna sie bawic, reszta to tylko subiektywne odczucia.... Tak, ale nei wszyscy producenci udostępniją wykresy z hamowni. Tylko bodajże z tego co pamiętam Akrapović tak robi. Co do gaźnikowców - OK. Ale moto na wtrysku - kupujesz, zakładasz i po zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) jesli chodzi o wtrysk to jak najbardziej, nie pisalem bo to chyba jasne i bylo nie raz :smile: jednak rowniez po ingerencji w sterowanie wtryskiem i generalnie uklad dolotowy, efekt bedzie leprzy niz bez Edytowane 9 Września 2008 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Temat powraca. Zastanawiam się, ponieważ chciałbym sobie już jakiś wydech zamówić... I myślę nad Akrapović, Arrow i Leovince. Z tej 3 Arrow jest najdroższy bo kosztuje niecało 1900 złotych a za Akrapović zapłaciłbym niecałe 1700... A co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Popatrz na ceny w UK, Scoprpion jest na ostatniej stroni bo alfabetycznie układane.http://www.mandp.co.uk/productsList.aspx?t...s+And+Silencers Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Popatrz na ceny w UK, Scoprpion jest na ostatniej stroni bo alfabetycznie układane.http://www.mandp.co.uk/productsList.aspx?t...s+And+Silencers Za Akrpović wołają jeszcze więcej niż u nas :icon_exclaim: Drogi ten sklep... Tego Scoripona sobie chyba jednak odpuszczę, zresztą sam nie wiem za bardzo się motam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi