dudek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Hej!Nabyłem nowe moto. Z SC28 92 przesiadłem się na 929 01:). Wrażenia super - moto lekkie, zgrabne, całkiem przyjemnie się zbierające . No i wygląd w końcu jakiś trochę ładniejszy:) CBR jest cała w oryginale oprócz tłumika Microna, który i tak brzmi niewiele głośniej od oryginału (ma db-killera). Póki co nie przejechałem zbyt wielu kilometrów, ale bardzo mi się sprzęcik podoba i zdaje się, że jest w całkiem fajnym stanie technicznym;)Oby tylko pogoda dopisała;)PozdrawiamDudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No i kolejna jedyna sluszna maszyna, w jedynym slusznym miescie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Całkiem fajnie przyspiesza powiadasz? :D GRATULACJE!!! ZAPODAWAJ FOTY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Gratki Gratki ale dawaj fotki :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Duża różnica jest w mocy czy raczej niezauważalna bo też chcę się przesiąść a nie wiem czy wybrać 929 czy gsxr1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam!podsyłam link do fotki, bo nie bvardzo wiem jaką ją wstawić w posta;) http://bikepics.com/pictures/1393860/ PiotrkRR - pozdrówka :) heniek929 - GSXR 1000 jest wariacki, Honda z pewnością bardziej przyjazna użytkownikowi. 1000 jak dla mnie może być lepszy pod każdym względem, ale Honda...to jest Honda. I tyle. :icon_twisted: Pozdrawiam i dzięki za miłe słowaDudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 może honda to honda ale ja już miałem 4 hondy i ile można :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ha ha gratki . sam ten sezon przelatałem na identycznej 929 :biggrin: no a 4 dni temu sprawiłem sobie nowsze moto (oczywiście też jedyna słuszną markę :biggrin: ) fajera 1000 RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pikna :) Gratuluję!! Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi