MOC Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A ja uwazam ze wueska dobrze zrobil ze sie przyznal uczciwie do tego w jaki sposob sprzedaje samochody, czlowiek przynajmniej wie od kogo nie kupowac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A ja uwazam ze wueska dobrze zrobil ze sie przyznal uczciwie do tego w jaki sposob sprzedaje samochody, czlowiek przynajmniej wie od kogo nie kupowac... :icon_mrgreen: Przecież on nie sprzedaje tylko cofa liczniki tym co chcą sprzedać :wink: Jak ktoś nie chce sprzedać to nie cofa :icon_mrgreen: A i podziwiam kolegę co sprzedaje drogie samochody i nie kombinuje. Z moich doświadczeń wynika, że nawet w samochodach po 200.000 euro cofa się liczniki i ogólnie picuje się autko do handlu. Robią to nawet bardzo duże firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ale choc rejon zasugerowal, ktory nalezy omijac :bigrazz: Tak na powaznie to wlasnie przez te wszystkie fakty jakie tu zostaly wymienieone strach kupowac uzywana fure od handlarza bo wiadomo czego mozna sie spodziewac :icon_rolleyes: Jedyna opcja jest kupowanie od sasiada, ktory fure mial od nowosci i czlowiek na biezaco widzial co sie z nia dzieje, bo kupowanie fury niewiadomoego pochodzenia wiaze sie niestety w wielu przypadkach z ogromna mina... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 [...] Golf IV 1,6 tez palil kolo 10 Ktoś musiał mieć wyjątkowo ciężką nogę albo z autem było coś nie tak bo z moich doświadczeń spalanie tego auta oscyluje w okolicach 8.5-9 gazu, -1 w przypadku beny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ktoś musiał mieć wyjątkowo ciężką nogę albo z autem było coś nie tak Bardzo lubie takie komentarze :D Jezeli moja opinia jest odosobniona to poczytaj opoinie innych wlascicieli(np. na Autocentrum). A moze ten twoj to jakies perpetum mobile ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 przy normalnej jeździe ciężko zejść silnikiem 1.6 poniżej 9l na mieście, chyba że kto jedzie jak na kursie Lki i blokuje ruch to się zgodzę nawet w perth gdzie ruch jest taki jak u nas w niedzielne poranki autko 1.6 spala 9l , 5.7 v8 w tym wypadku 20l :icon_mrgreen: a propo cofania liczników, w moim gronie mało kto patrzy na przebieg :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zajc ale zauwaz ze podajesz zuzycie w miescie, moj golf tdi na chipie przy spokojnej jezdzie po miescie tez pali 7-7,5 ale zdarzy sie i 10 to zalezy od bardzo wielu czynnikow ale na civica 7-8 srednio to normalne, 5 to w trasie i do 100km/h Ej wueska czym krecisz fury grupy VAG chodzi mi jaki flasher uzywaz na OBD2? Podejdzie kwp2000+ bo mam ale nie mam czasu poprobowac a jak nie pojdzie nie bede sie na darmo spuszczal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Zajca post odnośnie czwórki zrozumiałem, że nie schodzi poniżej 10 przy 90 km/h w trasie. Chyba muszę się z tym zgodzić, albo odwiedzić mechanika bo śerdnia na Niemieckich autostradach, gdzie jeździ się jak każdy wie 70 km/h (*2 dla niekumatych) wyszło ok 9 gazu. @zajc, znam kkilkanaście opinii o tym modelu, m.in. o tym jak ten silnik lubi brać olej, to kolejny dowód, że trafiłem na wadliwy egzamplarz bo przy serwisie LL na 30 koła nic nie dolewałem, a poziom był jaki być powinien. Ku%^& a miała być igła! (rocznik '03) Odwiedzę kolesia co mi to wcisnął, jak tak można!, pali mniej niż innym, a do tego nie bierze oleju. Nie no, rozbój w biały dzień. Edytowane 12 Grudnia 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi