Jump to content

no cóż... zdane za pierwszym razem :D

Luthien_Kathy
 Share

Recommended Posts

:biggrin: Gratulejszyn :clap:

Moze napisz troche jak to bylo "z tym pierwszym razem" :wink: , no chyba ,ze gladko poszlo :icon_mrgreen: Ja za tydzien atakuje :biggrin: .... po prawie 2 miesiecznym czekaniu :evil:

Spox Majkel ja też wczoraj zdawałem B, tzn, hmmm 10 lat a jakby to serio było kilka dni temu... :icon_rolleyes:

Na A oj minęło, minęło chyba ze 2 tygodnie :notworthy: Gratulacje Majkel z okazji rocznicy :lalag:

:)

jak było ... ? cudownie ;)

opis motocykla: jak sie sprawdza olej: gadam gadam a pan: juz starczy, prosze pokazać swiatła- w dodatku powiedzial mi jakie sa :P szybko poszło i na tym koniec ; przeprowadzenie moto i ruszyłam potem pod górke i ósema oczywiście wyszło wszystko pieknie :crossy: a potem prosze tu podjechać ... no i zgasł ... no i drugi raz zgasł :P mi tu wstyd a gość mówi: prosze sie nie przejmować tylko tu podjechać :D no i na miasto. jade jade a on mi nagle każe skręcać w prawo; no i takim sposobem pojechałam chyba z pól trasy : ) szybko poszło

a ja tez czekałam 2 miesiące i to równo 11.06. teoria 11.08. prakt. :P

i sie stresowałam czytając opisy czyichś egzaminów że tu kierunku na placu ktoś nie włączył tu to tu tamto ;)

ja trafiłam na szczęście na bardzo fajnego egzaminatora :D

powodzenia za tydzień ! :)

:clap: to rzeczywiscie cudownie bylo :wink:

Tez bym tak chcial ;) Czlowiek sie naczyta tych makabrycznych opisow w necie i pozniej sie stresuje niepotrzebnie :icon_razz: A z drugiej strony patrzac na twoj avatar to masz wiecej atutow niz ja :wink: , ...ale oczywiscie nie twierdze ,ze mialas latwiej :buttrock: :wink: ... aha i nie dziekuje co by niezapeszyc :icon_razz:

• 2 weeks later...

ciekawe jak Ci poszlo swiruxx :bigrazz: :crossy: już minęło troche od Twojego egzaminu ale ja nieosiągalna byłam i nic nie wiem :P

a czy łatwiej czy nie łatwiej to nie wiem ;) chociaz... jak zdawałam na B, 6 lat temu, dostałam na pierwszy egzamin babke, zwaną jako Ruda <w Zielonej Górze> pogromczyni dziewczyn na egzaminach, nie słynąca z uprzejmości ;) i ... nie zdałam ;) za drugim razem się powiodło... już z panem egzaminatorem hihi ;)

może coś w tym jednak jest hehe ;)

pozdrawiam :wink:

Powodzenia na drogach, pierwszy krok za tobą teraz ćwiczyć i cieszyć się jazdą... Ja zdawałem w listopadzie trzy lata temu, jeszcze nawet normalnych rękawic nie miałem tylko w zimowych leciałem :icon_razz:

ciekawe jak Ci poszlo swiruxx crossy.gif smile.gif

Rzaczej jak nie poszlo :flesje: . Ogolnie spoko, babka egzaminatorka sie wylosowala :) Sprawdzenie bryczki bez problemow, placyk spoko bez zadnych migaczy i w miasto .... I gdzies w polowie trasy wjeb... sie na zoltym na skrzyzowanie i bylo po zamiatane. :crossy: Najgorsze , ze moglem spokojnie wychamowac , no moze troche gwaltownie ,ale bym sie zatrzymal minimalnie za sygnalizatorem..... Ale nawyki z prowadzenia auta daly znac o sobie i ... Dalem w palnik i przejechalem . :evil: Jakbys nie zapytala to bym nie napisal ;) bo nie ma sie co chwalic wlasna glupota ... :evil: Niebawem nastepne podejscie. Nie pisze kiedy ...zeby nie zapeszyc :biggrin: