Luthien_Kathy Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam :icon_twisted: ja także w końcu po długich oczekiwaniach na egzamin zdałam za pierwszym razem :icon_razz: w poniedziałek odbieram prawo jazdy powiększone o nowy wpis :lalag: pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gratuluję!!! Jutro mi mija 2 tygodnie jak też to przechodziłem :icon_twisted: wczoraj odebrałem kartonik i pełen legal. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pozdrawiam świeżaków :flesje: (choć sam mam niewiele dłużej bo od listopada 2007) :crossy: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Hehe gratuluje no ja to jeszcze 18 miechów do prawka :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gratulacje kolejnej legalnej motonitce :icon_razz: Posiadacz prawka od 1988 roku :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gratulacje kolejnej legalnej motonitce :banghead: Posiadacz prawka od 1988 roku :buttrock: WOW pogratulować :bigrazz: ależ piękna rocznica :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 :biggrin: Gratulejszyn :clap: Moze napisz troche jak to bylo "z tym pierwszym razem" :wink: , no chyba ,ze gladko poszlo :icon_mrgreen: Ja za tydzien atakuje :biggrin: .... po prawie 2 miesiecznym czekaniu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 WOW pogratulować ;) ależ piękna rocznica :) O kurde .. no fakt ........... nawet nie zalapalem ze to juz tyle lat :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Spox Majkel ja też wczoraj zdawałem B, tzn, hmmm 10 lat a jakby to serio było kilka dni temu... :icon_rolleyes: Na A oj minęło, minęło chyba ze 2 tygodnie :notworthy: Gratulacje Majkel z okazji rocznicy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 :) jak było ... ? cudownie ;) opis motocykla: jak sie sprawdza olej: gadam gadam a pan: juz starczy, prosze pokazać swiatła- w dodatku powiedzial mi jakie sa :P szybko poszło i na tym koniec ; przeprowadzenie moto i ruszyłam potem pod górke i ósema oczywiście wyszło wszystko pieknie :crossy: a potem prosze tu podjechać ... no i zgasł ... no i drugi raz zgasł :P mi tu wstyd a gość mówi: prosze sie nie przejmować tylko tu podjechać :D no i na miasto. jade jade a on mi nagle każe skręcać w prawo; no i takim sposobem pojechałam chyba z pól trasy : ) szybko poszło a ja tez czekałam 2 miesiące i to równo 11.06. teoria 11.08. prakt. :P i sie stresowałam czytając opisy czyichś egzaminów że tu kierunku na placu ktoś nie włączył tu to tu tamto ;) ja trafiłam na szczęście na bardzo fajnego egzaminatora :D powodzenia za tydzień ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 :clap: to rzeczywiscie cudownie bylo :wink: Tez bym tak chcial ;) Czlowiek sie naczyta tych makabrycznych opisow w necie i pozniej sie stresuje niepotrzebnie :icon_razz: A z drugiej strony patrzac na twoj avatar to masz wiecej atutow niz ja :wink: , ...ale oczywiscie nie twierdze ,ze mialas latwiej :buttrock: :wink: ... aha i nie dziekuje co by niezapeszyc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ciekawe jak Ci poszlo swiruxx :bigrazz: :crossy: już minęło troche od Twojego egzaminu ale ja nieosiągalna byłam i nic nie wiem :P a czy łatwiej czy nie łatwiej to nie wiem ;) chociaz... jak zdawałam na B, 6 lat temu, dostałam na pierwszy egzamin babke, zwaną jako Ruda <w Zielonej Górze> pogromczyni dziewczyn na egzaminach, nie słynąca z uprzejmości ;) i ... nie zdałam ;) za drugim razem się powiodło... już z panem egzaminatorem hihi ;) może coś w tym jednak jest hehe ;) pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Powodzenia na drogach, pierwszy krok za tobą teraz ćwiczyć i cieszyć się jazdą... Ja zdawałem w listopadzie trzy lata temu, jeszcze nawet normalnych rękawic nie miałem tylko w zimowych leciałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Gratulacje!! Ja prawko robiłem w duecie (na puszkarnię i na moto), a było to 23 sierpnia 1994 roku - i też zdałem za pierwszym razem :smile: Szerokiej drogi i do zobaczenia na trasie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ciekawe jak Ci poszlo swiruxx crossy.gif smile.gif Rzaczej jak nie poszlo :flesje: . Ogolnie spoko, babka egzaminatorka sie wylosowala :) Sprawdzenie bryczki bez problemow, placyk spoko bez zadnych migaczy i w miasto .... I gdzies w polowie trasy wjeb... sie na zoltym na skrzyzowanie i bylo po zamiatane. :crossy: Najgorsze , ze moglem spokojnie wychamowac , no moze troche gwaltownie ,ale bym sie zatrzymal minimalnie za sygnalizatorem..... Ale nawyki z prowadzenia auta daly znac o sobie i ... Dalem w palnik i przejechalem . :evil: Jakbys nie zapytala to bym nie napisal ;) bo nie ma sie co chwalic wlasna glupota ... :evil: Niebawem nastepne podejscie. Nie pisze kiedy ...zeby nie zapeszyc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi