tomekignacy Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Z literatury kolego, z literatury... :biggrin:18 lat skonczone wiec pifko z przyjemnoscia skonsumuje z Wild :lalag: najchetniej w koszu jej kaski... :icon_biggrin:MOC gratuluję przywrócenia Sokoła do życia,wygląda pięknie!napisz mi literaturę,gdzie są pokazane takie bagażniki,proszę :lalag: Wiem,że jest to oryginał, bo widziałem kilka Sokołów z identycznymi. Żeby było ciekawiej -mam taki sam bagażnik. Jak kupowałem swojego Sokoła 600 ( u bratanków Węgrów) parę lat temu jeszcze o tym nie wiedziałem i o mało co go nie wyrzuciłem. Dopiero jakiś czas później zobaczyłem taki sam u kolegi z Mińska Mazowieckiego. PozdrawiamEch ten grzmot z 600 jest super :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Mam w domu gdzies stare skany, jak bede je mial pod reka podesle... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Przywrócenie do zycia zwykłej WSK to chwalebne, rusa to wyczyn nielada, ale złozenie do kupy Sokoła to prosta droga do nieba:-)Juz nawet składanie HD to zwykła lipa, bo czesci robia wszyscy, jednak ratowanie polskiej przedwojennej motoryzacji to nie w kij pierdział, to sztuka przez duże "SZ" jak szacun:-) :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Tu akurat nieskromnie sie z Toba zgodze ale ten szacun nalezy sie wszystkim , ktorzy ratuja polska motoryzacje a nie tylko wybiorczo pewna ich czesc :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Szacun nalezy sie wszystkim, a szczególnie takim jak 12letni syn mojego somsiada, co siedział mi nad głowa codziennie po szkole, jak grzebałem w wynalazkach w garazu, w koncu sprezentowałem mu kadeta w worku i chłopak sam(razem z ojcem słuzylismy tylko rada, sami susąc flakon) go poskładał, co prawda jeszcze nie jezdzi ale na dniach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Brawo dla chlopaka i zapalu jaki posiada, zaprezentuj foty z pierwszej przejzadzki... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Na razie zrobił sie problem nie do przeskoczenia, brak kolanka od rometa:-) komarowych mam setki a do rometa w ogóle:-) cos znajdziemy, bo szkoda gasic zapał chłopaka, i co najwazniejsze, plastiki mu sie nie podobaja:-) rosnie przyszłosc weteranologii:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 O taki narybek trzeba dbac :biggrin: Jakby cos bylo na allegro to ofiaruje zakup i przyslanie, na moj koszt... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 To wez przyslij ładna WSK bo sie chłopak podjarał moja:-)jak jeszcze stała:-)na razie potrzebujemy bak od kadeta i to cholerne kolanko, reszta jest, silnik bedzie do remontu ale to w zimie, na razie niech to odpali i poszaleje troche, potem bedzie remontował, ale to jest w genach, bo jak ja sprzedałem Janka 100lat temu, to jego ojciec za szczyla przejoł jame gdzie stał motor i składał tam wsk 175, potem wfm 125(pierwszy model ze skosna swieca:-) potem janka i co jeszcze to ja juz niepamietam:-)chwała, ktos przejmie po nas pałeczke:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi