Jump to content

"Kupujemy uzywane enduro"

Recommended Posts

Hmm, postanowilem sie nieco przysluzyc osobom, ktore zamierzaja kupic motocykl enduro, a nie wiedza na co zwracac uwage podczas ogledzin. Wygrzebalem jakis stary egzemplarz Swiata Motocykli z '99, w ktorym jest taki artykul o takim samym tytule jak ten temat. Co prawda gazetka ma juz 9 lat, ale informacje nadal sa przydatne i na pewno chociaz w niewielkim stopniu uchronia przed kupieniem miny.

klik

enjoy ^^

Ten egzemplarz kupil ojciec kiedy sprzedawal motocykl po dziadku i potrzebowal zamiescic ogloszenie. A ze ja mam od dziecinstwa przestawiona klepke w glowie na motocykle to lapczywie rzucilem sie na ta gazete i mam ja do dzis ;D

Przeczytałem cały artykuł, jest dość niezly, chodz z cenami dość ostro przesadzili. Moze w tamtych czasach czesci do japonczyków były takie drogie, dziś juz połowe tego kosztują c sugerują :icon_biggrin:

Przeczytałem cały artykuł, jest dość niezly, chodz z cenami dość ostro przesadzili. Moze w tamtych czasach czesci do japonczyków były takie drogie, dziś juz połowe tego kosztują c sugerują :)

dokładnie, trzeba wziąć poprawkę - 9 lat to sporo czasu i bardzo zmieniłi się warunki w Polsce, szczególnie w ostatnich latach

A Yamaha zapowiedziała nowe niższe ceny na oryginalne części. Trzymam ich za słowo :)