Jump to content

Nareszcie jest moja HONDA ;]

Dav!doV
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ja właśnie dziś odebrałem swoją cebulkę.Pojechałem na pierwszą w życiu przejażdżkę tak z 40-50kmdrogą z Rembelszczyzny na Legionowo,nad tamę w Dęmbem i z powrotem przez most Zegrze . :icon_mrgreen: Nie czuję jeszcze sprzętu,ale było super.Kocham moją cebulę.Ma na imię Nemezis.Tak mazwała ją dziewczyna od której ją kupiłem. :icon_twisted: Całą drogę towarzyszył mi banan.Zadzwoniłem do starej i nieopatrznie przyznałem się do ubranka modeki i była zjebka,że skarbonka tego nie wytrzyma.

Po drodze kiwałem nawet najmniejszym skuterom,cieszyłem się jak dziecko z każdego pozdrowienia.Teraz tylko ćwiczyć ćwidczyć nawijać km,żeby przestać być świerzakiem.Szerokości Wam i sobie życzę. :icon_mrgreen:

nie no :D

Pracuje wiec kase mam by zatankowac, czasem sie przejade ale akurat koncze prawko wiec nie chce szalec zbytnio ;]

Chyba sie nie zrozumielismy...w opisie na tym smiesznym portalu masz wpisane rodzaj benzyny "PB98" a to czerwona etylina(olowiowa), nieprodukowana od ladnych kilku lat. Benzyn olowiowych od dawna lat nie sprzedaja :P