Dav!doV Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Zakupilem swoj pierwszy motocykl, przesiadka z MZ TS 250 na cebulke ;]Honda CB 500 97' 36000 przebiegu ;] Jestem zadowolony jak nigdy ;]Foty:http://polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CB,500/40843 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slo_mo Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Gratulacje.Jeszcze zainwestuj w odpowiednie ubranko i możnesz śmigać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajc Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 A powiedz mi skad Ty do niej paliwo bierzesz? Czyzbys mial rafinerie produkujaca na potrzeby wlasne czerwona etyline ? :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav!doV Posted August 15, 2008 Author Share Posted August 15, 2008 nie no :)Pracuje wiec kase mam by zatankowac, czasem sie przejade ale akurat koncze prawko wiec nie chce szalec zbytnio ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnysixcannons Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Ja właśnie dziś odebrałem swoją cebulkę.Pojechałem na pierwszą w życiu przejażdżkę tak z 40-50kmdrogą z Rembelszczyzny na Legionowo,nad tamę w Dęmbem i z powrotem przez most Zegrze . :icon_mrgreen: Nie czuję jeszcze sprzętu,ale było super.Kocham moją cebulę.Ma na imię Nemezis.Tak mazwała ją dziewczyna od której ją kupiłem. :icon_twisted: Całą drogę towarzyszył mi banan.Zadzwoniłem do starej i nieopatrznie przyznałem się do ubranka modeki i była zjebka,że skarbonka tego nie wytrzyma.Po drodze kiwałem nawet najmniejszym skuterom,cieszyłem się jak dziecko z każdego pozdrowienia.Teraz tylko ćwiczyć ćwidczyć nawijać km,żeby przestać być świerzakiem.Szerokości Wam i sobie życzę. :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajc Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 nie no :DPracuje wiec kase mam by zatankowac, czasem sie przejade ale akurat koncze prawko wiec nie chce szalec zbytnio ;]Chyba sie nie zrozumielismy...w opisie na tym smiesznym portalu masz wpisane rodzaj benzyny "PB98" a to czerwona etylina(olowiowa), nieprodukowana od ladnych kilku lat. Benzyn olowiowych od dawna lat nie sprzedaja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav!doV Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 (edited) johnnysixcannons dokladnie mam to samo :Dpoczatki zawsze sa najlepsze ;] Edited August 24, 2008 by Dav!doV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts