Engels Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (...) No i najprawdopodobniej jest to jeden z ostatnich moich niezajętych łikendów do października, więc trzeba to wykorzystać :biggrin: "A kobiety są jak sytuacje podbramkowe... Niewykorzystane się mszczą..." :notworthy: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jest duza szansa ze sie pojawie, ale raczej z lenistwa na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Hej ja chętnie przybędę, ale dużym wielokołowcem elektrym jeżdżącym pod ziemią :) Natomiast na pewno nie zabawię nazbyt długo jako że rano wyjeżdzam na śląsk na wesele (raz że za kółkiem dwa że energia na wesele być musi) "A kobiety są jak sytuacje podbramkowe... Niewykorzystane się mszczą..." :banghead: :banghead: :banghead: z własnego doświadczenia potwierdzam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mam calkiem blisko :biggrin: wiec chetnie wpadne, piwo wypilbym wiec zapewne motostopa badz rowerek :)rozumiem ze 19 jest aktualna? i ze moze wpasc kazdy, bo akurat nie znam Was osobiscie co mam nadzieje nie stanowi problemu? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zapraszamy serdecznie! Jakby co-numer mam w profilu. A więc do jutra :) I pamiętaj, że za jazdę rowerem po pijaku tez mogą zabrać prawko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Fuck.....a czlowiek pracowac musi :cool: Taka okazja zeby zalac swój"bak" ;) :) Udanej zabawy zycze ;) na nastepnym sie zjawie... :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Fuck.....a czlowiek pracowac musi W piątek? Wieczorem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) W piątek? Wieczorem? :) Asiu niestety pracuje do 21:/ Takie sa uroki pracowania w sklepie z ciuchami.... :lalag: Malo tego..jeszcze caly weekend pracujacy mam :cool: Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A to i tak zapraszamy-o tej porze pewnie się akurat ognisko zdąży rozpalić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No to będę :lalag: Do jutra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Niestety nie dotrę. Jestem rozchorowany a rano muszę być jakoś działający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Latem? Chorować? Toć to jakiś absurd... :D Szkoda, że nie wpadniesz. Ja natomiast zawijam się do domu. Do zobaczenia o 19!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Latem? Chorować? Toć to jakiś absurd... :D Szkoda, że nie wpadniesz. Ja natomiast zawijam się do domu. Do zobaczenia o 19!! :) gdzie jest zbiorka i ile osob w koncu bedzie?? a juz widze ze zbiorka pod tesco, czyli blisko metra, a gdzie miejsce docelowe bo chce sie zorientowac jaka pozniej by byla mozliwosc odnosnie powrotu Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Oooooj fajno było :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 bardzo dziekuje wszystkim za spotkanie.niestety zmiana czasowa i zmeczenie mnie powaliła wiec musiałem ucziekać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi