Sadriss Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja też poszukuje lektury o ruskich moto, istnieje cos w ludzkich jezykach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 amigas z jakiej dzielnicy jestes?? Grzykrzy pokaźna literaturka, ja mogę coś dorzucić na temat urali nowszych bo przez przypadek mam. Pozdrawiam Łodzianinów i nie tylkoWojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 amigas z jakiej dzielnicy jestes?? Grzykrzy pokaźna literaturka, ja mogę coś dorzucić na temat urali nowszych bo przez przypadek mam. Pozdrawiam Łodzianinów i nie tylkoWojt@s cześć. Urale nowsze mam-a szukam starszych......http://uralmoto.ru/download_katalog.phpnp. tu coś o nowszych.hehehhehehehePozdrawiam.masz blisko-to podjedż-pogadamy.........powymieniamy.......pośmigamy........itd Ja też poszukuje lektury o ruskich moto, istnieje cos w ludzkich jezykach? Ludzkie-???-są w językach: -Niemieckim_Rosyjskim__Angielskim_Polskim_itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No ja preferuje angielski i polski. Najlepiej w wersji elektronicznej. Jak ktoś ma i może sie podzielić to ja chętnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackCerbeR Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam,Na jakiej zasadzie mógłbyś się podzielić swoimi zbiorami?Właściwie to szukam jednaj książki. Cały kłopot w tym, że posiadam tylko jej pewna część. Książka jest w jezyku ros. w formacie A3. Od strony 97 znajdują się w niej rysunki zestawieniowe M72 -jednej ze wcześniejszych wersji. I niestety posiadam tylko ksero tej części ze wspomnianej książki. Jest w niej dużo technicznych informacji, rysunki zestawieniowe zawierające wymiary i przedstawiające całe podzespoły. Dużo technicznych przekrojów w wymiarami przyłaczeniowymi, tolerancjami i luzami. Z taką książeczką odbudowa maszyny od strony technicznej jest owiele prostrza, zwłaszcza, że większość tzw. orginalnych ruskich części daleko odbiega od tego, co w owej książce jest napisane. Jeśli posiada Pan jakieś rysunki techniczne to chętnie ukłoniłbym się po nie. W domu posiadam z ciekawszych rzeczy z polskiego ministerstwa obrony instrukcję obsługi do M72 i MW, są pieczetki "Ściśle tajne" itd. Niestety o skanie nie ma mowy, bo nie mam skanera, ale ksero mogę zrobić i przesłać na wskazany adres. Jakby był Pan zainteresowany to proszę o zwrócenie się na adres email: [email protected] Pozdrawiam: Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czezwy Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Dwie sprawy:1)Poszukuję dokumentacji technicznej motocykli K-750, MT-11 i 12 oraz M-72. Najchętniej wersja elektroniczna (proszę o kontakt na priv jeśli ktoś ma)2)Głównie do Grzykrzy (jako posiadacza bodaj największej biblioteki). Ludzie się dopytują o różne wersje językowe. Tak się składa, że mam teraz (do marca) kupę wolnego czasu. Mogę się podjąć tłumaczenia na j.pol. całej tej makulatury z języków: ang., niem. i ros. Rzecz jasna w ramach czynu społecznego. Jeśli ktoś jest zainteresowany tematem proszę o kontakt na priv.P. Cytuj Audaces Foruna Iuvat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam, to mój pierwszy post na tym forum ponieważ wczoraj wieczorem znalazłem to forum :) Interesuje mnie pozycja 28. czyli katalog części MW-750 ponieważ mam zamiar złożyć swojego boxera ^^ Mam pytanie: W jakiej formie jest ten katalog? Z góry dzięki. Pozdrawiam Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 psujek..zejdz na ziemie.. ja w twoim wieku tylko o kasce moglam marzyc (wlaasnie! dzis mija 3 lata od kupna mojej dziewczynki :) btw. na stronie www.dniepr.cz znajdziez ten katalog Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hmm wydaje mi się, że na dniepr.cz jest o dnieprze nie o kasi :/ A w ogóle to czemu na początek nie brać się za MW? Pozdrawiam Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 na stronie jest - tylko podpisane "MB-750" ;) po pierwsze- nie dysponujesz taka kasa, a rodzice ci nie zagrawantuja pozyczki rzedu 10tys, po drugie jaka jest twoja wiedza na temat mechaniki, po trzecie nie wiesz chyba w co sie pakujesz ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hmm a kasia jest dużo prostsza? Może nie należe do najbystrzejszych ale nie widze nigdzie na tej stronie odnośnika do MW tam jest tylko o dnieprze i jakas tam strona podobna o uralu... Pozdrawiam Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Hmm a kasia jest dużo prostsza? ..i wlasnie dlatego proponuje ci zajac sie pewnymi zagadnieniami od podstaw. :) chcesz motocykl "MW" a zadajesz pytanie czy K-750 jest prostsze - pewnie.. roznica lezy w wydanej kasie na allegro. Goska Edytowane 8 Stycznia 2009 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Co chłopaka zniechecasz? Niech sie zacznioe rozglądac co i jak sam sie przekona, a tak do konca zycia bedzie sobie pluł w brode ze chciał MW a posłuchał jakies rady i kupił Jawe:) 17 jest motobajzel w Łodzi wez sie Psujek wybiez obmacaj temat, zobacz o co kaman, i wtedy wróc z pytaniami:) Spojrzałem a ty krajan jestes, śląsk opolski zawsze Polski:) jest tu troche zapalenców bokserowych to nawet podjechac mozesz i sobie pomacac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 gratant- tu nie chodzi o zniechecanie, ale czuje ze kolega wymyslil na poczekaniu "ze chce taki motor bo fajny, duzy i wojskowy" ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrad13 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgadzam się z koleżanką , rusek jest tani tylko w zakupie później jest pod górkę . Bardzo łatwo się zniechęcić w trakcie remontu . Proponuję zacząć od czegoś lżejszego . Zresztą wystarczy pojechać na bazar popatrzeć na ceny części itp. . poza tym przy remoncie ruska jednak przydaje się odrobina doświadczenia . No ale żyjemy w wolnym kraju . :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi