Skocz do zawartości

za czym się rozglądać na przyszły sezon?

Rekomendowane odpowiedzi

Ty sluchaj HUN-a i Jeszua-y. Podobnie kiedys kompinowalem. Zwroc tylko uwage ile ty tym motocyklem przejedziesz rocznie sam i ile w towarzystwie i ile na podboj Europy i ile wokol komina (tutaj pomysl pare razy) i ci wyjdzie.

Jak nie wyjdzie to tez BMW :icon_rolleyes:

pzdr

właśnie widzę pod profilem jakieś 2 niesymetryczne światła

ile to już w związku z BMW?

a co do jazdy to cały sezon do pracy (poza sezonem też jak się da), cały czas sam

weekendowe wypady nad morze czy w góry zawsze z kobietą (200 - 500 km)

raz do roku podróż na kilka tysięcy km. raz lewo, raz prawo a nieraz dół czy od czasu do czasu w górę

i co wychodzi? takie coś? bmw r1100gs

ten co podałem to tylko przykład - znaczy w sensie modelu. o ile mnie nie myli pamięć to rs-ki bywają tańsze od gs-ów, a do jazdy po asfalcie chyba nawet lepsze. zwłaszcza, że moje próby parkingowo-komisowe przymierzania się do gs-a dały rezultat negatywny: wysokie siodło i wyższa niż w kanapie waga to zdecydowanie nie ten kierunek

ale autor wątku sam sobie myśleć będzie :)

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

W zadanych funduszach coś by się na pewno znalazło.

Z tym jest najtrudniej..:)

Ja sobie jakoś w zimie wyznaczyłem fundusz: 10 000 na moto i ciuchy... Miało być jakieś niedrogie turystyczne enduro... Uhmmm... Skończyło się na Vstromie z 2007 za 15000, nie licząc kasy na ciuchy, kask itp... :icon_biggrin:) Ale wato było;)

To juz lepszy ten co nadał Jeszua - GS jest wyższy więc pasażerka ma trudniej wsiadać.

A ile za "cebulkę" możesz wziąć?

około 2,5 tysiąca złotych

kurtka jest, kask już jest więc odchodzą koszty pancerza

wydaje mi się, że kobieta mnie zabije ... miało być poniżej 10k a tak z czasem nabiera koloru kwota 15 tysięcy

jak długo będę molestował to na przyszły sezon potencjalnie będzie BMW

Z tym jest najtrudniej..:icon_biggrin:

Ja sobie jakoś w zimie wyznaczyłem fundusz: 10 000 na moto i ciuchy... Miało być jakieś niedrogie turystyczne enduro... Uhmmm... Skończyło się na Vstromie z 2007 za 15000, nie licząc kasy na ciuchy, kask itp... :icon_biggrin:) Ale wato było;)

mam nieodparte wrażenie, że skończę podobnie

kwestią zastanawiającą jest jedynie to czy nie oszaleje moja kobieta :)

To może:

- V-Storm

- Varadero

W zadanych funduszach coś by się na pewno znalazło.

masz kolego jakieś doświadczenie w tych maszynach? wyglądają przyzwoicie ale ceny też są dość spore