porywacz_zwlok Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ty sluchaj HUN-a i Jeszua-y. Podobnie kiedys kompinowalem. Zwroc tylko uwage ile ty tym motocyklem przejedziesz rocznie sam i ile w towarzystwie i ile na podboj Europy i ile wokol komina (tutaj pomysl pare razy) i ci wyjdzie.Jak nie wyjdzie to tez BMW :icon_rolleyes: pzdr właśnie widzę pod profilem jakieś 2 niesymetryczne światłaile to już w związku z BMW? a co do jazdy to cały sezon do pracy (poza sezonem też jak się da), cały czas samweekendowe wypady nad morze czy w góry zawsze z kobietą (200 - 500 km)raz do roku podróż na kilka tysięcy km. raz lewo, raz prawo a nieraz dół czy od czasu do czasu w górę i co wychodzi? takie coś? bmw r1100gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 . . i co wychodzi? takie coś? bmw r1100gs To juz lepszy ten co nadał Jeszua - GS jest wyższy więc pasażerka ma trudniej wsiadać. A ile za "cebulkę" możesz wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ten co podałem to tylko przykład - znaczy w sensie modelu. o ile mnie nie myli pamięć to rs-ki bywają tańsze od gs-ów, a do jazdy po asfalcie chyba nawet lepsze. zwłaszcza, że moje próby parkingowo-komisowe przymierzania się do gs-a dały rezultat negatywny: wysokie siodło i wyższa niż w kanapie waga to zdecydowanie nie ten kierunekale autor wątku sam sobie myśleć będzie :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To może:- V-Storm- VaraderoW zadanych funduszach coś by się na pewno znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 W zadanych funduszach coś by się na pewno znalazło.Z tym jest najtrudniej..:)Ja sobie jakoś w zimie wyznaczyłem fundusz: 10 000 na moto i ciuchy... Miało być jakieś niedrogie turystyczne enduro... Uhmmm... Skończyło się na Vstromie z 2007 za 15000, nie licząc kasy na ciuchy, kask itp... :icon_biggrin:) Ale wato było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To juz lepszy ten co nadał Jeszua - GS jest wyższy więc pasażerka ma trudniej wsiadać. A ile za "cebulkę" możesz wziąć? około 2,5 tysiąca złotychkurtka jest, kask już jest więc odchodzą koszty pancerza wydaje mi się, że kobieta mnie zabije ... miało być poniżej 10k a tak z czasem nabiera koloru kwota 15 tysięcy jak długo będę molestował to na przyszły sezon potencjalnie będzie BMW Z tym jest najtrudniej..:icon_biggrin:Ja sobie jakoś w zimie wyznaczyłem fundusz: 10 000 na moto i ciuchy... Miało być jakieś niedrogie turystyczne enduro... Uhmmm... Skończyło się na Vstromie z 2007 za 15000, nie licząc kasy na ciuchy, kask itp... :icon_biggrin:) Ale wato było;) mam nieodparte wrażenie, że skończę podobniekwestią zastanawiającą jest jedynie to czy nie oszaleje moja kobieta :) To może:- V-Storm- VaraderoW zadanych funduszach coś by się na pewno znalazło. masz kolego jakieś doświadczenie w tych maszynach? wyglądają przyzwoicie ale ceny też są dość spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi