Bi3gan Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam. Niedługo zamierzam jechac nad morze motocyklem, a z braku pieniędzy postanowiłem razem z kolegą, że za lokum posłuży nam namiot. I tu mam pytanie, jak przejechac prawie 300 km z namiotem. Jak i gdzie mam go zamontowac, zeby dojechac? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja tydzien temu wybralem sie na Hel na 2 dni. Zabralem namiot 3 osobowy, spiwor, plecak ciuchow i torbe fotograficzna ze sprzetem. Namiot ze spiworem zaladowalem na zadupek przypinajac kazda rzecz osobnym pajakiem do uchwytow pasazera. Plecak na garba a torbe fotograficzna zalozylem na brzuch (torba wyposarzona jest w pasek zapinany klamra) Wracalem autostrada z rekordowa dla mnie predkoscia 250km/h i pajaki spokojnie utrzymaly graty na zadupku. Wazne tylko by pajak nie byl uszkodzony w zadnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 pytasz w dziale szkoła jazdy? chcesz przycierać śledziami w winklach..? :lalag: może te obrazki pomogą :biggrin: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bi3gan Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Dzieki za pomoc:). @jsz Nie, nie chce przycierac śledziami asfaltu.Szkoła jazdy z namiotem na garbie.^^ Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To jaki Ty ten namiot masz? Z PRL-u? Moj namiot za 100zl zajmuje tyle miejsca co spiwor. Spinam zawsze zestaw namiot+spiwor+materac pajakiem i taka paczuszke przypinam zwyklymi gumami mocujacymi do kupienia na kazdej stacji za 5 zl paczka. Ciuchy i bzdury wrzucam w Louisowy worek i mozna jechac. PS. Jery, czyzbys byl na Helu w tym samym dniu co ja? Bylem tam w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak zamontować namiot?Ależ proszsz....www.bikepics.com/pictures/1375923/To zielone z napisem Weekend to właśnie namiot, 2 osobowy:) Konstrukcja baaaardzo solidna, niczego nie zgubiłem:) Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez math1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 w takich pakunkach to chyba namiot z garażem i wyposażeniem wozicie :biggrin: http://bikepics.com/pictures/640054/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ja to rozwiazalem tak: http://picasaweb.google.com/zalmen3/Skandy...497705597929314 Ten czarny worek na tylnym siedzeniu to namiot i karimata. Przejechalem tak prawie 8000 km, wiec sposob uwazam za dobry i sprawdzony. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi