NiceTree Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Obejrzyj ten filmik:http://www.youtube.com/watch?v=6SipL8Jgg-U&feature=relatedTu jeżdżą 2 KTMy. Ten bzyczący to klasa 250ccm (250 2T), ten który ma taki gruby dźwięk to klasa 125ccm (250 4T). Widać jakąś różnicę w prędkości motocykli? Nie, bo to są dzięsiąte sekundy na tym torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boomberman Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To po tych wszystkich opiniach podjalem decyzje bede celowal w 250 4t. Dzieki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja wiem jak to jest kupi sie moto dopasowane do siebie po jakims czasie wydaje sie slabsze i trzeba zmieniac. Lepiej kupic cos lepszego a dluzej pojezdzic przeciez nie bede jezdzil 125 2 lata zmienie na 250 2t np no i pojerzdze 2 latka i znow mam zmieniac pomyslcie.????potem juz nie ma na co mistrzu :icon_rolleyes: he he bo wiesz 250 2T juz ma raczej mało rywali jedynie ,mocarne 650 niebiesko żółtych(Husaberg) mają po 70 koni no i 500 2t :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 koledzy wyzej maja racje nie porywaj sie na takie bestie. Sam jezdzilem drz 400 i wiem ze na torze czy w ciezkim terenie nie mam szans tej mocy sporzytkowac (mimo ze to 40 kucy i az 40) dla tego teraz zamierzam sie na harda 250 w 4t przezucic ale nie na 450 bo po co (choc paradoksalnie takowego kupuje :) ale tylko na sprzedaz). Ale decyzja nalezy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jakby co mam do sprzedania SX 250 '08 w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Powiem z własnego doswiadczenia. Mam 16 lat jezdziłem na 125 4t. W zeszłe wakacje. Po 7 miechach chcialem od razu 450 albo 600 badz 250 2T ! Ale nie. posluchałem rad doswiadczonych i wziałem Exc 125 2T. Motorek na poczatku mnie przerastał. Czuł te konie pomiedzy nogami i naprawde trudno bylo je okiełznac. Seta 2T to taka mała wsieckizna. Jedziesz przy nizszych obrotach a odkrecic manetke gazu to dopiero sie zaczyna jazda. "Dupa" mi latała prawo lewo zakret nie zakret musiałem brac wolno bo bałem sie ze mi uciknie spod tyłka. Dosłownie 125 2T to taka mała wsieklizna maprawde DUUZOOO potrafi ! Mam doswiadczenie z motorami od 2 klasy Szkoły Podstawowej [ aktualnie 1LO ] wiec lekki staz mam ale naprawde ciesze sie ze sie posluchałem i kupiłem 125 2T bo naprawde nie poradziłbym sobie z 450 na poczatku. Latam juz tak sobie od Maja i naprawde nie wiem czy jeszcze chce myslec o zmiania na wieksza pojemnosc. Bo naprawde przyjemnie sie jezdzi taka Setka. ! Masz mnie jako przykład ktory pokierowal sie radami doswiadczonych forumowiczow i tego nie załuje. Dzieki wielkie ! Edytowane 26 Października 2008 przez rivera666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi