>ENDUROS*600< Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 http://allegro.pl/item936188984_uzwojenie_...rf_250_450.html Dokladnie chodzi o ten produkt .... Nic nie pisze o kole magnesowym wiec moze pasuje pod oryginalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dziś dzwoniłem do Olka i pani powiedziała mi, że produkt przez nich sprzedawany pasuje do modeli produkowanych do roku 2005 jednak katalogowo od 2006 nic się nie zmieniło więc powinno równiez pasować, uzwojenie wymienia sie samo bez konieczności wymiany koła magnesowego, taką usłyszałem odpowiedź. I mam jeszcze jedno pytanie czy zmiana zębatki z przodu na większą o jeden ząb dużo zmieni w prędkości maksymalnej i krótkich biegach, chciałbym aby motocykl jechał trochę szybciej i aby silnik tak strasznie nie wył przy zapięciu ostatniego biegu, w chwili obecnej jego V-max wynosi jakies 130 km/h. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jeden ząb zmieni naprawdę sporo. To ok 3-4 na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEŚNICZY Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Chcesz zapieprzać po lesie 150 km/h kosztem elastyczności ? :banghead: Pomyliłeś sporty , może wyścigi na torze Poznań cię zainteresują :icon_mrgreen: A producenci części zamiennych nie będą zachwyceni :rolleyes: Większość spowalnia v-max , mój leciał 140 i zmiejszyłem do 110 km/h zrobił się istny diabeł :crossy: Jeden ząb zmieni naprawdę sporo. To ok 3-4 na tyle. to 3 zęby na tyle Edytowane 17 Marca 2010 przez LEŚNICZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Nie będę jeździł tylko po lesie, mam dokumenty do swojej CRF więc w grę wchodzi jazda także po drogach, wiadomo ze nie będą to trasy po 100 czy 200 km ale jazda na takim zestawie jak jest teraz jest wg. mnie dość męcząca dla silnika. Dzięki za odp. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Koledzy, zauważyłem ostatnio, że w mojej hondzie, w airboxie patrząc na niego od dołu jest dziura tak że widać filtr powietrza, czy to jest tak oryginalnie, czy też ktoś sam ją zrobił ??? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Wszyscy mamy te dziury (crosiarze), to jest głównie do odprowadzenia wody i syfu jeśli się tam dostanie. No chyba że u ciebie jest puszka pęknięta to co innego. Edytowane 20 Marca 2010 przez major000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Rzeczywiście, ta dziura jest tak oryginalnie , znalazłem też zdjęcie innej CRF i jest tak samo, ale dzięki za odp. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam ;) Ostatnio w swojej hondzie zauważyłem że przy przedniej zębatce łańcuch delikatnie ociera o karter, od czego mogło to się stać ? Zębatkę z przodu mam 13 zębów, łańcuch nie wiem jakiego jest rozmiaru bo nie patrzyłem, czy jest to możliwe aby był za szeroki ??? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witajcie...wy tu o napedach lancuchach same straszne rzeczy piszecie a ja dopiero co zalozylem nowy do Swoje CRF-ki450 i az boje sie co to bedzie sie dzialo jak zaczne jezdzic:):):) o ile ogniw mozna skrocic lancuch?? ja juz skrocilem o 7 nowy lancuch..bo kupilem za dlugi:( czy to nie ma znaczenia o ile sie go skroci tylko aby pasowal??:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie ma czego się obawiać, możesz skrócić nawet o 50 ogniw, trwałość łańcucha się nie zmiejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witajcie...wy tu o napedach lancuchach same straszne rzeczy piszecie a ja dopiero co zalozylem nowy do Swoje CRF-ki450 i az boje sie co to bedzie sie dzialo jak zaczne jezdzic:) Kolego a jaką masz z przodu u siebie zębatkę ??? Chodzi mi o ilość zębów.... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam ;) Ostatnio w swojej hondzie zauważyłem że przy przedniej zębatce łańcuch delikatnie ociera o karter, od czego mogło to się stać ? Zębatkę z przodu mam 13 zębów, łańcuch nie wiem jakiego jest rozmiaru bo nie patrzyłem, czy jest to możliwe aby był za szeroki ??? Pzdr. Nowe tutaj jestem wiec witam wszystkich. W mojej hondzie tez ociera , ja mam 15 zebow z przodu i o-ring łancuch. Moja bestia na supermoto jest zrobiona - polecam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To widocznie mamy za szerokie łańcuchy, skoro ociera, szczerze miałem nadzieję że jak zmienię z przodu zębatkę na 1 ząb większa to przestanie ocierać ;] Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eguś Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam czy ma ktoś tę książkę;http://motopublica.istore.pl/pl,product,589517,honda,crf250r,crf250x,crf450r,crf450x,2002,2005.html Chciałem się dowiedzieć czy są tam kąkretne instrukcje dotyczące regulacji zaworów,gaznika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi