RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 niestety w sobotę po paradzie muszę wracać na ślub:(To może i my sie na wódke jakąś zabierzemy ??? :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja tez przybede z kilkoma:) Od piatku tym razem,:)Rudy, a Ty kiedy jedziesz....bo moze razem bysmy pojechali, w koncu z tych samych stron:P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No fakt, bo lece przez rydzyne, rawicz, nie wiem dokładnie o której , ale coś ok. godz. późnopopołudniowej ... Pzdr , jak bede znał konkrety to dam znać Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 To może i my sie na wódke jakąś zabierzemy ??? ;) To by nie był zły pomysł :) Zaraz po nocnym szaleństwie poprawka na weselu :) Żałuję tylko tej 2 części zlotu:( pozdrawiam i do zobaczonka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 będe na 100% Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie ma wyjścia trzeba jechać - wyjazd piątek 14 30 i do zobaczyska..... :flesje: Tytexo Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Szanowni motonici tankować maszyny, pakować kufry i jazda. Do zo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Namówili mnie 10 minut temu. Podobno pogoda ma być do kitu ale co tam... raz sie zyje. DO ZOBACZENIA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam, Byłem całą sobotę - od początku parady do wieczora, pogoda jednak dopisała - i było jak zawsze DZIKO!!!Ekipa BOXERA gościła na zlotowym terytorium SFORY - dzięki i pozdrawiamy! Moja fotorelacja: >>>Zlot KROTOSZYN 2008<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tyz byłem, wróciłem i bardzo mi sie podobało. V-Maxa nawet kojarze ze zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Byłem, zachlałem pałe, spałem pod chmurką, zalało mi namiot i cały dobytek, sobotni poranek spędziłem przy ognisku w swym sexownym obcisłym dresie adidasa z równie seksownym różowym śpiworem na plecach, pasem nerkowym na kołku i skórami na plecach. :) Mimo kapcia w mordzie i wielu innym złym czynnikom zlot udał się w 100%, wieczorne łupanie z wydechów i kopanie motongów po same wahacze :icon_twisted: Dziękować tym co mi przypominali przy ognichu że mi się śpiwór topi od temperatury :icon_mrgreen: Widziałem następujących userów :bigrazz: RudyXJ - moja torrba,kawon, z plecaczkiem,boszat,MajorkaGPZ, na bramie jak i później na polu namiotowym,magicsenna, z plecaczkiem krążył po klepisku :icon_biggrin:) To tyle hehe. Jedyne na czym się zawiodłem to: "przykro nam ale nasze panie nie dojechały..." Daliście dupy, większość ludzi przyjechała tam obejżeć cipke :PPP hehe Dozoba na innych imprezach no i w przyszłym roku hehe Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez Grzester Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No i po imprezie...teraz muszę odpocząć...ogólnie dobra impreza...POZDRO :) Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Pardom, był striptiz ale byłem tak napruty, że poszedłem spać bo mnie zdenerwował jak powiedział, że nie bedzie :PP musze teraz sie nacieszyć fotkami hehe Jak kopaliśmy dragstara to urwał się amortyzator :) hehe pare fotek jak by ktoś chciał - http://bikepics.com/members/grzester/93cbr...p?i=1395249&s=0 Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Striptiz był przed koncertem,ale ja nie byłem wstanie ruszyć dupska :icon_biggrin: . Generalnie impra super i forum było widoczne - szczególnie EKG .Wszystko OK ,no może poza pogodą ,ale atmosfera mimo deszczu była gorąca :icon_twisted: .Pozdro for all i do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicsenna Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No comment ludziska:D Grzestera kojarze :buttrock: zależy z jakim plecaczkiem łaziłem :icon_biggrin: widzę że cie konkretnie zalało:D mnie tylko podmoczyło, namiot był dziurawy :) patrzałem podklejić naklejkiami PL z cpn-u :D Po paradzie jak była wichura to nam go prawie zmiotło hehehe to sie wnerwilismy, odwieźliśmy to wszystko w p...u bo mieliśmy na chate jakieś 40 km ale potem powrót :icon_twisted: panowie no była trzoda. pogoda nie dopisała ale i tak było przednio, za rok wracamy :bigrazz: i sie integrujemy hehehe będzie powtórka z rozrywki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi