Cielak Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Witam. Wczoraj powstała myśl zorganizowania dużej imprezy dla Motocyklistów w Port Nieporęt w Nieporęcie nad Zegrzem. Jest dużo miejsca i wiele atrakcji.Planowane są między innymi pokazy jazdy terenowej, pływanie jachtami i skuterami wodnymi, popisy jazdy na motorze. Termin 23 sierpnia (sobota) Wszelkich zainteresowanych zapraszam: [email protected] lub na tym forum. W najbliższym czasie więcej szczegółów. Pozdrawiam.Cielak Edytowane 22 Lipca 2008 przez Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Super!Jestem za. Jeżeli potrzebujecie chętnych rąk do pracy to jestem do dyspozycji. Mam jednak nadzieje, że wjazd na imprezę nie będzie wygórowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Pomysl super lokalizacja jeszcze lepsza.....termin git majonez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbadboy Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 yołjestem jak najbardziej na tak :smile: lokalizacja świetna no i termin jak najbardziej zadowalający ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 yołjestem jak najbardziej na tak :icon_mrgreen: lokalizacja świetna no i termin jak najbardziej zadowalający :biggrin: wIDZę żE ZAINTERESOWANIE JEST :) Planowane są również: Krótki pokaz kursu doszkalania jazdy - prawdopodobnie Tomek Kulik.Filmy Policyjne propagujące bezpieczną jazdę.Pokazy freestyle - Raptowny Więcej szczegółów już za parę dni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Tak blisko i w takiej pięknej scenerii - trzeba będzie się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Czekam na więcej info :bigrazz: bo mam zamiar się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Jestem ZA a nawet przeciw :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 pomysł :icon_biggrin: piszę się na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jeśli nie wyląduję gdzieś na drugim końcu Polski, to i ja się chętnie przyturlam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Rowniez bym sie chetnie pojawil :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 to ja też jestem chętny :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja też sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 i ja sie chetnie pojawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 fajna sprawa! grupa warszawska zaczyna sie mocno organizowac, wiec na pewno bedzie toche maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi