Boberson Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Politechnika Krakowska, kierunek budownictwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 gratuluje!!!cos wiem o zdawaniu matur i dostawaniu sie na studia.moj mlodszy brat wyladowal szczesliwie na Akademii Medycznej w Warszawie i na kazdej innej uczelni na jaka skladal papiery. Oj bylo stresu w domu ;] jeszcze raz gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 gratulacje! Mam nadzieję, że jesteś swiadomy swojej decyzji? Budownictwo to straszny kierunek :-)wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No slyszalem ze trzeba ostro kuć na budownictwie :bigrazz: Teraz mam tradycyjny dylemat: akademik czy mieszkanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No to gratulacje :bigrazz: Ja jeszcze nie wiem gdzie idę na studia, ale już wiem, że w mieszkaniu będę mieszkał. Szkoda mi wątroby na akademik ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) No to gratulacje :biggrin: Ja jeszcze nie wiem gdzie idę na studia, ale już wiem, że w mieszkaniu będę mieszkał. Szkoda mi wątroby na akademik :flesje: :cool: Tak czy siak wątroba ucierpi.. przecież to studia :biggrin: BTW, Boberson gratulacje :bigrazz: Edytowane 21 Lipca 2008 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) No slyszalem ze trzeba ostro kuć na budownictwie :clap: Teraz mam tradycyjny dylemat: akademik czy mieszkanie :notworthy: iść na studia i mieszkać w mieszkaniu to trochę bez sensu :( pozdr Edytowane 21 Lipca 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 jesli lubisz imprezy do rana i wykłady od 8 to akademik. ja w akademiku przespałem jedną noc i po niej mieszkanie za raz się znalazło :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMrowa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 hej:) akademiki są dla twardzieli :D a tak poważnie to gratulacje, na lądówce trzeba sie troche pomęczyć ale skoro sie dostałeś to nie bedzie tak źle, mieszkam na akademikach pk i jakos daje rade, nawet moje moto dawało rade, raz poległo na prawy bok ale później juz nie bylo żadnych akcjipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja sie bede poruszał rowerkiem, bo tylko on z jednośladów mi został :icon_mrgreen: Pozatym to co sie dzieje na drogach w Krk to małe piekiełko w porownaniu tym co sie na ulicach mojego prowincjonalnego Sącza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Szczere gratulacje - obyś dociągnął do szczęśliwego końca! Jeżeli chodzi o dach nad głową to polecałbym spróbować sił w akademiku (akcje które można tam zobaczyć i przeżyć to bezcenne doświadczenie życiowe!). Jak będziesz miał dosyć "zakuwania" po nocach z kolegami zawsze będziesz mógł rozejrzeć się za normalnym mieszkaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 1.Budownictwo to zaje.. kierunek , prace z palcem w dupie znajdziesz , popracujesz troche , pózniej zakładasz własna firme a klientów kradniesz poprzedniej.2.Tylko w akademiku, pomijając ogół przezyc jakich doznasz , masz pod ręka ludzi z twojego roku, zawsze jakies notatki pierdoły informacje masz pod reka nawet jak całe wykład przedłubałes w nosie to ktos na nie polazł a jechac do znajomka przez pół miasta a przez 3 pietra to spora róznica :)3. 5 lat w akademcu za mna , wiec powysze 2 punkty potraktuj powaznie.Nie studiowałem z betonami tylko znam ludzi i ich historie , opłaci sie , uwierz. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Już zdecydowałem, bede mieszkał w akademiku, o ile dostane w nim miejsce :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja również dostałem się na studia :icon_eek: SIMR na PW :wink: i bede mieszkal w mieszkaniu, na razie szukam mieszkania i wspollokatora :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaklepałem sobie dziś miejsce w akademiku DS1 "Rumcajs" :crossy: Oczywiscie nie bez klopotów . Stalem w kolejce 2 godziny bo z początku szanowne panie niezbyt przykładały sie do roboty (kawka, ploteczki itp. :crossy: ), gdy zblizala sie godzina zakonczenia pracy wyraznie przyspieszyly i odliczyly pewną liczbę osob ktore przyjmą a reszte pożegnały :flesje: Ciekawe co sie bedzie dzialo przy kwaterowaniu ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi