Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam robie wlasnie prawko na motor i zamiezam kupic sobie yamahe r6 mysle ze taka z rocznika 2001 i czy nie jest to troszke zaduzo motorek na poczatek??

Witaj a_d_a_m !

Ja zamierzam zrobić prawko we wrześniu lub jakoś za rok w maju i też planuje zakup R6 z 2001/02 roku.

Mimo, że jeszcze nie mam prawka i nigdy nie jeździłem na moto to uważam, że nie można twierdzić, że jest to za duży motor. WEDŁUG MNIE POJEMNOŚĆ MOTO I JEGO MOC POWINNO SIE WYBIERAC ADEKWATNIE DO TEGO CO MAMY POUKŁADANE POD KOMPUŁĄ.

PRZECIEŻ NIE MUSIMY WYKORZYSTYWAĆ MOCY JAKĄ DAJE NAM MOTOR. Możemy najpierw pośmigać na nim ostrożnie, a jak już będziemy mieć jako takie umiejętności to możemy "zwiększać prędkości". Tak jak napisał ktoś wyżej:"Po co kupować motor za 10 tys, aby za rok zmieniać go na większy?"

Witaj a_d_a_m !

Ja zamierzam zrobić prawko we wrześniu lub jakoś za rok w maju i też planuje zakup R6 z 2001/02 roku.

Mimo, że jeszcze nie mam prawka i nigdy nie jeździłem na moto to uważam, że nie można twierdzić, że jest to za duży motor. WEDŁUG MNIE POJEMNOŚĆ MOTO I JEGO MOC POWINNO SIE WYBIERAC ADEKWATNIE DO TEGO CO MAMY POUKŁADANE POD KOMPUŁĄ.

PRZECIEŻ NIE MUSIMY WYKORZYSTYWAĆ MOCY JAKĄ DAJE NAM MOTOR. Możemy najpierw pośmigać na nim ostrożnie, a jak już będziemy mieć jako takie umiejętności to możemy "zwiększać prędkości". Tak jak napisał ktoś wyżej:"Po co kupować motor za 10 tys, aby za rok zmieniać go na większy?"

Dobrze ze przyznajesz sie do tego ze nigdy nie jezdziłeś bo to widać po Twoim poście. Zwiekszanie prędkości na sportowym motocyklu włóż sobie między bajki, no moze przez tydzień bedziesz uważał potem jak juz bedziesz myślał ze potrafisz jezdzić zaczniesz odkręcać, a jak to moze sie skonczyć to zobacz sobie w dziale szkoła jazdy/stunt/wypadki. I posluchaj lepiej rad ludzi którzy siedzą w temacie bo "wydaje mi się" to jedno a brutalna rzeczywistość to drugie.

pozdro

Mimo, że jeszcze nie mam prawka i nigdy nie jeździłem na moto to uważam, że nie można twierdzić, że jest to za duży motor...PRZECIEŻ NIE MUSIMY WYKORZYSTYWAĆ MOCY JAKĄ DAJE NAM MOTOR. Możemy najpierw pośmigać na nim ostrożnie, a jak już będziemy mieć jako takie umiejętności to możemy "zwiększać prędkości".

Cholera, no masz racje!!! Ze tez wczesniej na to nie wpadlem :). W koncu na zadnym motocyklu jeszcze nie jezdziles wiec na pewno masz racje. Ech, czlowiek cale zycie sie uczy a i tak glupi umrze :flesje:.

Why... So... Serious

no to na cholerę r6?! Przecież po 2 sezonach będzie już dla Was za słaba! Lepiej R1... starczy na 3 sezony!

:lalag:

ja mysle ze r6 wystraczy mi na jakies 4 lub 5 sezonow a co do r1 to na poczatek jest za duza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...