qurim Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) A zbieram czasem fajne foty i chowam. A potem na kilku płytach muszę ich szukać. :banghead: Fotek SHL mam ponad 700 sztuk, niektóre kiepskiej jakości, inne się powtarzają, jak posegreguję to zostanie z 400-500 fotek SHL. :biggrin: WSK i WFM mam mniej. Ostatnio właśnie robiłem porządek z fotkami i przeglądałem wszystkie z nudów, ujrzałem ciekawe WSK Z1 i Z2 to wrzuciłem na Picasę. Czasem się przydają takie fotki. Edytowane 22 Listopada 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam koledzy ma ktoś może jakiś pomysł jak odświeżyć tą tabliczkę?? http://img715.imageshack.us/i/p7170083.jpg/ są jakieś patenty ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Tabliczke odswierzasz trąc szmata i pasta polerska, ale nie zadnym papierem czy czyms twardym bo zedrzesz wszystko, a co do zawieszenia te tulejki maja bardzo pojechany gwint jesli pamietam dobrze to M12 x1,25 albo jeszcze bardziej powalony, od razu mówie ze nie kazdy tokaz to dorobi bo ciezko o taki gwintownik, jak cos po kosztach moge taki zrobic bo jestem szczesliwym posiadaczem takiego gwintownika:] A własnie: nie ma ktos na zbyciu wachacza do WSK M06 L??Pilnie potrzebuje.... Edytowane 4 Grudnia 2010 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Znalazles Granat ten wahacz czy nadal szukasz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Szukasz, szukasz, i kolanka do wsk 125 jednoramówki....ktokolwiek widzial ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi