Geni Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Popieram. Osoby wysokie się na Valkirii mieszczą, a niższe też dają sobie z nią radę. Moim zdaniem to jeden z najlepiej prowadzących się dużych cruiserów. W szybszym zakręcie stabilna, a przy małych prędkościach nie wali się w zakręty. Silnik pracujący bez wibracji nie męczy drganiami, ma dobre odejście i zakres obrotów znacznie większy niż duże V-ki. Jeżeli się Valkirii nie obwiesi jakimiś śmieciami z nadmiarem ćwieków i lisimi kitami z chińskiego targu, to wygląda naprawdę dobrze. Sprzedałem, bo nie potrzebowałem takiej maszyny, ale to jeden z tych motocykli, którymi z chęcią bym jeszcze pojeździł. Gaźników bym się nie bał - ustawione odpowiednio dają gładką reakcję na gaz i dają tej maszynie urok fajnej "mechanicznej" maszynerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek197 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 szukam motocykla dla dwojaga waga razem dobre 210kg jaki motocykl byl by odpowiedni typ to cruiser chopper z napedem cardana , mile widziane z tylu 2 amory a nie jeden centralny. co byscie polecili kupic czego bym pozniej nie zalowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dachu Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 f6c Valkyrie znany jako GL1500c - cacuszko palce lizać, wiem bo miałem. W trasie i w mieście , choć kawał kloca to ogarnia..... dopracowany powercruiser na niezawodnych 6 gaźnikach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Z tych dwóch motocykli to Valkyria bije Fat Boya na głowę 😉 Zdjęcia dałem dla porównania. Valec ładniejszy, zero problemów, kardan i łatwe do ustawienia gaźniki. Po za tym sprzęt nie do zajechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi