zappa Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Jam niestety nie jadę :banghead: Mam za krótki łańcuch w domu ;) a Wdówka łysą oponę... :cool:Z nieukrywaną zazdrością życzę Wam udanej zabawy :banghead: :banghead: :) Edytowane 23 Lipca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Mam za krótki łańcuch w domu ;) Ja na szczescie juz bez lancucha .... :lalag: A pytanie do wszystkich ...Czemu nie smigamy przez Serock, Pultusk, Rozan i Ostroleke i dalej juz w gore prosto do Mragowa ??? :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam Czy ktoś może wybiera się w sobotę rano? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ''Czemu nie smigamy przez Serock, Pultusk, Rozan i Ostroleke i dalej juz w gore prosto do Mragowa ??? :clap:''Nie wiem :) Przez Ostrołękę jest prościej i krócej. Morze oto chodzi coby pokluczyć. Albo trasa bardziej malownicza i sprawniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jakby bylo jechane przez Ostroleke to chetnie do niej Wam potowarzysze:):):)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 :crossy: i jak z wyjazdem bo jakoś temat przycichł? Wolkan ja bym też dołączał się w staśkowie- o której lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No to jutro rano na stacji BP na grochowskiej, tak ??? :eek: I pytanie, czy ktos ma pompke do materace i ja wezmie ??? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamski666 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No to my też jesteśmy o 8.30 na BP Do zoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czy ktoś może wybiera się w sobotę rano?Prawdopodobnie ja, ale nie wiem czy jesteś przygotowany psychiczne na tak wczesną porę :buttrock: Pozdrawiam,E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 :icon_evil: czy droga aktualna przez stanisławów? wtedy dołączył bym się do was o 9 w stanisławowie, jeśli nie to lecę przez zambrów bo mam krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam. Ja nie mam planów na weekend więc może bym się z kimś zabrał na zlocik. Tylko myśle o powrocie tego samego dnia. Kto startuje z Warszawy w godzinach rannych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Prawdopodobnie ja, ale nie wiem czy jesteś przygotowany psychiczne na tak wczesną porę ;) Pozdrawiam,E" A o której godzinie myślisz? (jezeli chodzi o wczesne wstawanie to z tym nie mam problemu :) ) Witam. Ja nie mam planów na weekend więc może bym się z kimś zabrał na zlocik. Tylko myśle o powrocie tego samego dnia. Kto startuje z Warszawy w godzinach rannych? Ja bym się wybrał w sobotę i powrót też w sob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tez bym sie przejechal, bo tak wszyscy zachwalaja ze az trzebaby to zobaczyc. Moze zbiorka o 9 na jakiej stacji? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tez bym sie przejechal, bo tak wszyscy zachwalaja ze az trzebaby to zobaczyc. Moze zbiorka o 9 na jakiej stacji? :bigrazz: Widze, że jest kilku chetnych to może jakieś konkrety, o której Wam pasuje? Nie wiem ile byśmy tam jechali, ale czy o 9 nie za późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja mogę jechać i o 7 :icon_eek: Tylko zastanawaim się czy nocować? Musiałbym kupić dziś namiot. Czyba że sie uda jeszcze domek załatwić z kimś. Będę przy kompie koło 22 dopiero, więc proszę pisać, a ja sie jakoś dostosuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi