granat Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dobrze, tez zamontuje sobie filtr olejowy do samochodu, zamontuje i dajcie mi spokój, własnie mam taki od warszawy dolniaka ul, olejowy, kupie stara wanne, bo on duzy jest, zaleje benzyna z 10 litrów albo wiecej, musze uwazac zeby nie palic, wrzuce na kilka dni odmoknie, wypiore w srodkach dezynfekujacych, potem zawioze do kolegi na drugi koniec miasta bo on ma karchera a ja nie, wypierzemy go dokładnie, i zamontuje, a moze po prostu otworze pokrywe starego wywale papier i wstawie nowy?W 10minut :bigrazz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Dobrze, tez zamontuje sobie filtr olejowy do samochodu, zamontuje i dajcie mi spokój, własnie mam taki od warszawy dolniaka ul, olejowy, kupie stara wanne, bo on duzy jest, zaleje benzyna z 10 litrów albo wiecej, musze uwazac zeby nie palic, wrzuce na kilka dni odmoknie, wypiore w srodkach dezynfekujacych, potem zawioze do kolegi na drugi koniec miasta bo on ma karchera a ja nie, wypierzemy go dokładnie, i zamontuje, a moze po prostu otworze pokrywe starego wywale papier i wstawie nowy?W 10minut :) :icon_twisted: Przeca nikt Ci nie kaze montowac filtrow olejowych tam gdzie konstruktor tego nie przewidzial. W XXw nie mieli myjek cisnieniowych i tez jakos czyscili wszystko(ba nawet nie bylo internetu abu sie poradzic na forum)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Nieeeee!!!!!Kłamiesz!!!Nie było internetu???To juz przegiołes, klamstwa o doskonałosci filtrów olejowych jakos przełknołem, ale ze nie było internetu? to jak ci ludzie w 20w sie porozumiewali? jak wysyłali fotki? jak gadali na forum?Absurd!Moze przez telefon co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Granat - śmiej się śmiej, ale jak nie było neta to rozmawiało się lepiej. Ostatnio padł prąd na osiedlu. Po 15 min ludzie zaczęli wychodzić przed bloki, zbierać się w grupki, rozmawiać. Ktoś przyniósł gitarę. Pewnie w domach, w których telewizor leci na okrągło tez w ciągu tej godziny padło więcej zdań niż w przeciągu tygodnia. Myślę też że przerwy z zasilaniu ( kto pamieta poprzedni ustrój ten wie ) pozytywnie też wpływały na przyrost populacji. Współcześnie pozornie jesteśmy bliżej a jednak wydaje mi się ze coraz dalej od siebie. Ale ja mam bzika :biggrin: Takich przykładów z brakiem prądu czy innych każdy znajdzie kilka. Nie o to chodzi ze zatracamy umiejętność nawiązywania prawdziwych relacji, a nawet na Twoim przykładzie o to ze miałbyś pretekst żeby wpaść do znajomego wykersherkowac filtr i pogadać o tym czemu to robisz a może nawet znajomy z myjką wyperswadowałby ci ten absurdalny pomysł xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 oj jesien juz daje sie we znaki ;) zlosnik! gdzie te obiecane zdjecia? ..kandydatow juz po lesie szukam :]http://images34.fotosik.pl/382/2c4672a75c0debbd.jpg^^ Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Alez oczywiscie Princu to sie nazywa alienacja społeczeństwa, jednak u mnie nie istnieje takie pojecie, nie potrzebuje pretekstu zeby isc do kumpla z myjka czy bez, tylko nie wiem jak długo takie "rozmowy"wytrzyma moja watroba:-)a h...j najwyzej sie zaszyje:P a filtr olejowy i tak do dupy jest ;) Gooooha, sliczna zabka:-)kiedys pod miedzyżeckim rejonem umocnonym w któryms z korytarzy przeczytałem takie hasło na scianie:pocałuj zabke w łapke, a lisa w penisa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) Dzikusko- kandydat numer jeden nie ma owlosionej klaty i nawet nie, dlatego, że depuluje. Na NK juz coś jest :) Granat - U ciebie nie istnieje, bo jesteś starym grzybem niczym z korytarzy pod miedzyżeckim rejonem umocnionym i pamiętasz co to stopień zasilania 20. Pogadaj z przeciętnymi młodymi ludźmi i okaże sie jak jesteś w błędzie sądząc ze bez telefonu komórkowego można oddychać. A komórka posiadająca w funkcjach dodatkową wątrobę do opatentowania :buttrock: ( emotikon jak najbardziej na miejscu ;] ) Edytowane 19 Października 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 "ksionrze"- ja sie tak nie bawie.. ja to zdjecie mam od roku :Ptaa za to ja musze podsylac cale sesje!! granat- haha dobre :buttrock:) a zaba to taka sobie, za to princu lepszy... :) pamietacie jego awatar? i twierdzil twardo ze go calowac juz nie trzeba.. :buttrock: jasne :lalag: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No skoro żaba taka sobie po slij droge na swoja galerie:-) a co do komórek(telefonów) to wiecie ze teraz młodym wszczepia sie czipy do głowy zeby nie musieli chodzic z bez przerwy z komurka przy uchu?Tragedia, 12letni chłopak znajomych został odrzucony towarzysko w szkole przez rówiesników bo nie miał komury z mp3 i gpsem i tryskajaca fontanna!to jakas masakra:-)zawozłem gówniazowi stara motorynke, i jego notowania skoczyły na szyt:-)jednak nie wszystko stracone, jest nadzieja:-) Princu za grzyba wisisz mi flaszke na bajzlu w łodzi(która razem obalimy:-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi