alterego Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 http://rockers.webd.pl/readarticle.php?article_id=123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 też mi nowość? w UK widziałem taki wyprodukowany 15 lat temu. na dodatek dla inwalidy przystosowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 też mi nowość? w UK widziałem taki wyprodukowany 15 lat temu. na dodatek dla inwalidy przystosowany. He...he..... i też miały kółka nakładające się się na siebie ( i to po cztery z każdego boku)? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) buhaha! chłopie pomyśl trochę zanim coś napiszesz. "cztery nakładające się koła" to logo AUDI. prawda?? a gdz\ie ty chciałeś te koła ? na baku. naum się czytać. do moderatora: temat do śmieci niech się chłopina nie ośmiesza! czytać to już w przedszkolu uczą! Edytowane 13 Lipca 2008 przez jaroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 buhaha! chłopie pomyśl trochę zanim coś napiszesz. "cztery nakładające się koła" to logo AUDI. prawda?? a gdz\ie ty chciałeś te koła ? na baku. naum się czytać To może ty się skup, przeczytaj artykuł, do którego podałem link i wtedy będziesz wiedział (chyba) o co chodzi z tymi czterema kółkami :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) właśnie czytałem, to ty poczytaj albo powiedz: poczytaj mi mamo, to może zrozumiesz! dla ułatwienia masz fragment: Audi Moto wzorem Audi TT jest próbą połączenia surowego piękna – bez zbędnych ozdób i siły. W tym celu projektant pozbawił swój motocykl niemal całkowicie elementów nadwozia, eksponując surowe piękno technicznych detali, z których każdy został dopracowany z niebywałą precyzją i pietyzmem. Zwróćcie uwagę na zbiornik paliwa. Na jego bokach znajdują się wytłoczenia, w które idealnie wpasowałyby się cztery nakładające się na siebie koła. Zamknięcie wlewu paliwa również jednoznacznie w tamtym czasie kojarzyło się z Audi TT. Niestety i tym razem fabryka nie wykazała zainteresowania.. koła na zbiorniku to logo. :cool: :biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :banghead: Edytowane 13 Lipca 2008 przez jaroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 buhaha! chłopie pomyśl trochę zanim coś napiszesz. "cztery nakładające się koła" to logo AUDI. prawda?? a gdz\ie ty chciałeś te koła ? na baku. naum się czytać. do moderatora: temat do śmieci niech się chłopina nie ośmiesza! czytać to już w przedszkolu uczą! Ty, grzeczniej trochę. Masz zastrzeżenia - napisz to normalnie. A ty puszysz sie jak jakiś pieprzony kogut, który zeżarł wszystkie rozumy, posiada kilka patentów na nieomyloność i jest taki fajny. I wozisz się po innych, zamiast samemu jakiś ciekawy temat zapodać. Nie chce się? Nie masz nic konkretnego lub nowego do powiedzenia?Jeżeli nie potrafisz normalnie rozmawiać - zwijaj się stąd. Obecność nieobowiązkowa. ucio P.S. Moderatorze! Jaroz właśnie zwrócił Ci uwagę, że się obijasz... Taaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Jaroz -chyba Ty się ośmieszasz!przecież ten artykuł napisał Alterego Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 W całej tej żenującej pyskówce najbardziej mnie osłabiła sygnaturka "jaroza"...... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 jaroz nie załapał OCB z tymi 4 kółkami :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bozsz co za debil xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 jaroz nie załapał OCB z tymi 4 kółkami :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Kolego "jaroz"! Nie mam serca patrzeć, jak się wkopujesz coraz bardziej z tymi "czterokołowymi" motocyklami. Zacznę więc Ci wszystko tłumaczyć od początku. Wkleiłem tu link do mojej strony, by was zainteresować planami budowy motocykli przez fabrykę Audi (tę co ma cztery koła jako znak fabryczny ;)). Tak jak Kondrat1f napisał - to ja napisałem ten artykulik.- i wisi on na mojej prywatnej stronie. "Motocykle z czterema kołami" to była GRA SŁÓW, taki żarcik słowny. Każdy, kto kliknął w link i przeczytał - wiedział o co chodzi. Twój błąd polegał na tym, że pewnie nie chciało ci się czytać, ale chciało pisać :lapad: . Ale ja się nie gniewam, bo miałem niezły ubaw! ;) Bez urazy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 miałem niezły ubaw! Nie tylko Ty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi