pyra.pl Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 i co tu pisać, .......................[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemitas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 nie znałem Gościa osobiście, ale każdy Motocyklista to nasz brat, szczere wyrazy współczucia dla najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 * przykro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Informujemy, że uroczystość pogrzebowa Kostiego rozpocznie się o godz. 13.00 w sobotę w Parafii Matki Boskiej Szkaplerznej w Lutomiersku (adres poniżej). Po Mszy św. nastąpi przejśćie/przejazd na cmentarz parafialny w LutomierskuCałość uroczystości przewidywana na ok. 1,5 godziny http://archidiecezja.lodz...p_id=217&info=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 nie mam słów...znałem Kostasa, nie tak dawno rozmawialiśmy, umawialiśmy się na kilka przebiegów na początek sezonu...niech spoczywa w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) oto aktualna lista: 1.śp Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + ebata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo +1 - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16-17. Frankenstein + żmija - frankensteinowo18. jesz -Warszawa19. cruiSeR - Płock - bez noclegu20-21 przemitas + 1 -Spała Niestety zabraknie na spotkaniu Kostassa, jednak myślę że będzie nad nami czuwał i nas wspomagał, w zwiazku z powyższym pozostaje na liście. Mam nadzieję że Królik przybędzie ,choćby nawet jako plecaczek . Jak bedzie bliżej postaramy się Jej to ułatwić. Wszyscy liczyliśmy się ze zdaniem Kostassa i jego głos był najwazniejszy, jednak dzis gdy Go zabrakło, biorę na siebie organizacje naszego spotkania. Oczywiście oczekuję na pomoc koleżanek i kolegów. Lista jak wyżej termin też bez zmian (chyba że jest parcie większości na zmianę) 19-21.04.2012, miejsce Ślesin k.Konina Po 01.01.2012 dzwonię w sprawie rezerwacji ośrodka. osoby których nie ma na liście a są zainteresowane(również plecaczki) proszę zgłaszać swój udział, bo nie wiem ile miejsc rezerwować. Edytowane 26 Grudnia 2012 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziuq Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 witamplanuje zmianę gum i zastanawiam się na co?! ktoś polecał do gwiazdki avon venom x albo metzelery Co o tym sądzicie? wiem że temat był wcześniej poruszany ale mowa była o dedykowanych oponach. Podobno tamte lepiej się spisują Jakie macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 nie wiem, czy koniecznie potrzebujesz dedykowanych. gdyby jednak nie - w dziale co, jak kupić jest obszerny wątek o oponach do armaturyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 witamplanuje zmianę gum i zastanawiam się na co?! ktoś polecał do gwiazdki avon venom x albo metzelery Co o tym sądzicie? wiem że temat był wcześniej poruszany ale mowa była o dedykowanych oponach. Podobno tamte lepiej się spisują Jakie macie doświadczenia? Czołem w Nowym Rokuproblem jest z rozmiarem tylniego kapcia. W rozmiarze i parametrach dla xvs1300 w 2011 robił tylko metzeler albo dunlop....pozdroK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 siemka, ja w połowie zeszłego sezonu wymieniałem na bridgestony, jestem zadowolony, lepsze niż dunlop. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Karo jesteś pewien, że Metzeler robi nasz rozmiar ? jak szukałem, to na tył tylko Bridgeston i Dunlop - Kupiłem komplet Bridgeston, choć poprzednia tylna starczyła na 12-13 tys km, przednia 17 tys km UWAGAtemat spotkania:pilnie do wpłacenia zaliczka 30 zł od osoby, na rezerwację 3 domków ( w każdym 3 pokoje)na 21 osób - domki ogrzewane :) 35 zł/dobę z możliwością negocjacjiprosze o szybkie dokonanie wpłat na konto- podam na pw - oczywiście pełna lista wpłat i rozliczenie imprezy będzie ogólnie dostępne , po dokonaniu wpłaty proszę o info na pw. W tytule wpłaty proszę wpisać nick - spotkanie np: pyra.pl-spotkaniejeżeli są jakieś uwagi proszę zgłaszać teraz, można zamówić więcej domków gdyby liczba uczestników sie zwiększyła. Edytowane 2 Stycznia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Z tego co pamiętam to Metzeler tylko jest na przód . Ja dla odmiany założyłem komplet Dunlopa bo jakoś do Bridgestona nie mam przekonania . Po zmianie duża różnica na mokrym na + dla Dunlopa. Ale może to już efekt tego że Bridge już nie trzymał ta jak nowy laczek .Co do spotkania : Kasa już wysłana także czekamy na reszte towarzystwa :flesje:PS. Pyra działasz coś w temacie szyby ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Pablo ja dorabialem w MGG i jestem zadowolony Edytowane 2 Stycznia 2013 przez erykma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 _Pablo_niestety nic nie działam :blush: żona robi prawko i cała kasa pójdzie na 2 moto :biggrin: , chyba że coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pablo ja dorabialem w MGG i jestem zadowolony jaką masz długość i ile masz wzrostu ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi