Xemi Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 kupilem honde xl 85 =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXospeed Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Pierwszy raz o takim moto slysze.Wstaw jakies fotki :flesje: Gratulacje i gumowych drzew zycze :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemi Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zrobie jutro zdiecia ;] Ja tez 1 raz slyszalem o tym moto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jeśli xl 85 to pewnie stary rocznik, ciekawe jak z częściami. I tak w ogóle powiedz gdzie to wyrwałeś? :cool: motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemi Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 W Żaganiu :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 jak juz to XL 80 http://bikepics.com/honda/xl80/ cos takiego? jaki rocznik i ile dałes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja mam MZ'etkę 125 SM i śmigam nią aż miło. I nie przeszkadzają mi leśne ścieżki, górki pagórki. Chociaż mam szosówki na kołach to trzyma się świetnie na drodze:)) Polecałbym te moto:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja mam MZ'etkę 125 SM i śmigam nią aż miło. I nie przeszkadzają mi leśne ścieżki, górki pagórki. Chociaż mam szosówki na kołach to trzyma się świetnie na drodze:)) Polecałbym te moto:P i co to ma wspólnego z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) i co to ma wspólnego z tematem? :icon_mrgreen: a h*j to wie,taka informacja dodatkowa kolega mowi że ma MZ zeby kazdy wiedział :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: he he Edytowane 13 Lipca 2008 przez rafael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes-mx Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 pochwalic sie chciał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 pochwalic sie chciał:) następny spamer :P halo, panie moderatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes-mx Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 następny spamer ;) halo, panie moderatorze?do mnie piejesz?? :banghead: :lapad: :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Proszę o raportowanie ! Nie mam tyle czasu żeby każdy post na forum przeczytać -litości- ~zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Lipca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Proszę o raportowanie ! Nie mam tyle czasu żeby każdy post na forum przeczytać -litości- ~zamykam Ramzesa, czy jak mu tam i pozostałych spamerów ostrzegam - mam kiepski humor i po pierwszym ostrzeżeniu po prostu banuję konta na wieki. Razem z adresem IP. Dzieciarnia i tak psuje już ten dział, a cierpliwość jest na wykończeniu!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi