IZO Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 witam. sa w polsce miejsca gdzie napylaja nikasile? jak ktos cos wie niech pisze gdzie jaka cena itp. bo mnie czeka niedługo :buttrock: Ps. cylinder tuningowy malossi na bank nikasil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Z tego co mi wiadomo, to PL nie, ale w Czechach i w WB tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 koszt najtańszego w granicach 600zł, ale wiadomo jakośc idzie w parze z ceną:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 a jest opcja dostać w pl cylinder nikasilowy do takiego starocia jak moj?i ile by trzeba bylo dac po sklepach internetowych nic nie znalazłem... bede musiał jechać chyba do ridera (krk) bo to serwis suzuki moze tam sie czegoś dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zapewne będzie bardzo ciężko znaleźć cylinder do twojego motorka. Szybciej polecił bym Ci dać go do tulejowania, wstawić żeliwo i masz spokój :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 mam spokoj? chce nikasil pie**ole docierac motor i ciągłe szlify a powiedzcie mi wysyłają z serwisów gdzieś te cylindry? tzn jade z cylindrem do serwisu i ślą gdzies na czechy czy cos i czy ktos napylał juz i ile go to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 nowy nicasyl +tłok bedzie rownowarty polowie ceny twojego motoru;]kurde tak ciezko docierac 200-300km?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 czy nie rozumiesz ze wali mnie cena? skoro mowisz ze bedzie to warte polowe mojego motoru to podaj mi ta cene? aha... nie znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a nie lepiej zrobic honowanie i zalozyc nastepną selekcje tłoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 z czego zhonuje jak juz warstwa nikasilu w niektorych miejscach jest zjechana do zera... jeszcze jezdzi ale nie dlugo pojezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 no chyba że tak :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 To powiem tak nałożenie dobrej warstwy niclasilu i tłok do tego to koszt w granicach 1000-1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 W Czechach robia to o polowe taniej, a w Polsce posrednicy naliczaja sobie takie ceny. Ja w swoim motorze mialem nicasil, nowy tlok, posypalo sie dolne lozysko na korbowodzie i tlok z nicasilem poszedl sie yebac, a co z tym idzie to duzo kasy rowniez, wiec nie wiem co jest bardziej oplacalne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Sprawdź tutaj - może zrobią? Robią takie rzeczy przemysłowo, ale zapytac warto. www.plasmasystem.pl Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXospeed Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A ten cylinder nie będzie pasował do twojego moto KLICK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi