KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Klaudio... to jest juz kazirodztwo :biggrin:Dawno "Ogródka" nie pieliłeś chyba, bo wszystko Ci sie z jednym kojarzy :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ciężko pracuję na kawałek chleba i omastę i nie mam czasu szukać. KIEDY ????Zakładam że 22-24.09.2008 ale nie chciałbym nie wcelować. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie, nastepny tydzien :crossy: :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ostatni łikend września, czyli 26-28. Niestety autorka tematu nie potrafi edytować tytułu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Data nie jest taka zła i poważnie muszę się zastanowić, szczególnie, że rok temu choróbsko nie pozwoliło mi do Was dołączyć :biggrin: Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zwalniasz miejsce w domku? ;) O kurna, pamietasz o mnie? :D A wlasnie nie wiem, musze pomyslec czy spie w domku czy "po motórowemu" w namiocie. Chociaż zimno bedzie chiba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja niestety nie mogę pojawić się w Borkach(robota)Moją rezerwację (domek nr.14)przejmuje Doktor.Szkoda :)Jeśli o normalnej godzinie w sobotę wrócę z roboty to spróbuję dojechać. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 WITASKI LUDASKI! :biggrin: Wieczorową porą wrzucę szczegóły organizacyjne Borkowej Dżamprezy. Na tę chwilę mam jedno pytanie --- czy reflektujecie na znaczek zlotowy lub koszulkę pamiątkową?Cena zależna od ilości chętnychą Reszta info Poooooooooooooooteeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm :biggrin: PEES.Uprzejmie proszę o przywołanie do porządku majkelpl bo nie wytrzymie i będzie zadyma :buttrock: za sianie przez Niego wrogiej propagandy i te ciągłe pierdoły. Mariani jest super Densior--- nie ważne co grają On zawsze tańczy walca :) Zbycho---- termin Najazdu na Borki to 26 - 28 września 2008r..Wpisuj w kalendarz i przybywaj! Aśka--- się do Ciebie pchają te samce :banghead: Jeszcze trochę i z domku trzeba będzie zrobić DOM bo się nie pomieszczą. No i piętrowe spanie ;) Pozdrawiam ---- Joaśka :bigrazz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Znowu jest bałagan w liscie, kopiujecie jak chcecie, Prosze o uwzgladnienie WRSławka cały domek , bo znowu go nie ma na ostatnim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Więc na wszelki wypadek przeniosłem listę zgłoszeniową oczywiście uwzględniającą moja osobę. Ponadto z Radomia do imprezy chcą dołączyć Bumag i Krokodyl / byli w tamtym roku / i Spadaj toteż o zgrozo też bedą chcieli domek... Aby nie komplikować ja wezmę na siebie odpowiedzialność za domek. Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow + marcysiek (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek) 25. WRSławek + żona +.... (cały domek)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli 27. WRSławek / Bumag,Kroki,Spadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 O kurna, pamietasz o mnie? :biggrin: A wlasnie nie wiem, musze pomyslec czy spie w domku czy "po motórowemu" w namiocie. Chociaż zimno bedzie chiba :)No to szybka decyzja, bo jakby co to muszę znaleźć zastępstwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ale wiesz ze mnie jest dwóch? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Uprzejmie proszę o przywołanie do porządku majkelpl bo nie wytrzymie i będzie zadyma ;) za sianie przez Niego wrogiej propagandy i te ciągłe pierdoły. Zadyma i tak bedzie :) Nie TY pierwsza masz te zamiary :buttrock: Co do pytania o znaczek: tak :lalag: , koszulka nie koniecznie :lapad: Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No to szybka decyzja, bo jakby co to muszę znaleźć zastępstwo :D No przepraszam, ale z tym to problemów mieć nie będziesz :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No przepraszam, ale z tym to problemów mieć nie będziesz :D pozdroNo ja kto nie? A Ty myślisz, że zorganizowanie castingu to tak hop-siup? Trzeba dac info, poczekać na zgłoszenia ze zdjęciami, rozważyć kto się nadaje, kto nie, czasami nawet dogrywkę zrobić... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi