grebur Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 jeszcze w te wakacje wlasnie chce wsadzic a moją sende sportowy tlumik oraz gaznikale sloniu pisales ze na drd jechales, jesli byl to nowy model to one tyle normalka wyciagają, gdzies wyczytalem ze ma podzespoły malossi i seryjnie leci 100-110km/h a czy moja senda z 80km/h po tym zabiegu poelci 110 ? wątpie, wystarczylo by mi lepsze przyspieszenie i te 85-90km/hale za to jest tez kwestia spalania ... ile wzrosnie spalanie po wymianie wydechu i gaznika ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Po wymianie gaźnika napewno będzie więcej chlał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a może wcale nie do końca. nie bedzie go może trzaba wtedy żyłować. co prawda to prawda spalanie wzrośnie ale chce zaznaczyć że wcale nie tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 drd 2002 rok, generalnie mysle ze moja dt po tuningu klasy race? racing? niewim jakiej, w kazdym razie dosc mocne 50 cc, by mnie zapiela :icon_eek: ale ja mam gaznior serie , jak chcesz to sie baw, ale to duzo duzo kasy, chyba ze wydech uzywka i gaznior tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi