saska251 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) no to sie pochwalę, bo w końcu ożywiłem pokraka... z końcem ubiegłego roku (gdzieś w okolicach liściopada), wygrzebawszy na forum emzeciarzy stosowne posty, zanabyłem kawasaki z/kz 400. stał sobie w lubaniu w szopie od kilku lat i czekał na mnie.właściciel chciał go oddac na złom (nie wiedzieć czemu) bo się przestraszył cen w serwisach. według jego opowieści, moturz miał być na chodzie, ino nie palił, bo się "przewrócil na trawce i zgasł". Po przywiezieniu rzeczonego do miejsca garażowania/serwisowania i otwarciu silnika, stwierdziłem zatarcie wałka rozrządu - skutkiem czego odstawiłem go w kąt by czekał na lepsze czasy. Wyglad.kompletny, żadnych uszkodzeń, żadnych złamań lub otarć. w końcu udało mi się kupic drugi silnik (jestem leniwy i kultywuję zasadę, że szewcy chodzą bez butów) i zaimplantować go w ramę. Najpierw odpaliłem go na stole, co skończyło się między innymi podpaleniem włosów i całego silnika. Jeździ jak zły, brzmi jak przetaczający się grzmot i jest, ku*wa, piękny po prostu. Stosowne ilustracje tutaj http://www.polskajazda.pl/?a=motors&opcja=...elkoment=752897 zatem patrzajta i podziwiajta pozdro251 ps.kosztował 400pln + stówka za transport :] Edytowane 23 Czerwca 2008 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No, nareszcie zrobiłeś maszynę. Rozumiem, że teraz MZta będzie przerabiana na enduro?Ja swoje kawasaki rozbiłem, chyba się przerzucę na Suzuki (Inazuma) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nooo... ślićna :icon_eek: Fotografowałem niedawno jej troszkę starszą siostrę (jak by co to jest do zobaczenia w mojej galerii) ;) Stara, dobra japonia ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pienkna jest! Azzurro.I jak szybko jeździ :) Kongratulejszyn Saska! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nooo... ślićna :) Fotografowałem niedawno jej troszkę starszą siostrę (jak by co to jest do zobaczenia w mojej galerii) :) Stara, dobra japonia :) raczej sporo młodszą, ino trochę większą :] widziałem galeryję, niezłe zdjęcia. swoją drogą - fajnie Ci - takie śliczne babki się przed Tobą rozbierają... pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No saska śliczna jest.Teraz w nieborowie, a może w borkach, lepiej pójdzie w konkursie na wolną jazdę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 raczej sporo młodszą, ino trochę większą :] widziałem galeryję, niezłe zdjęcia. swoją drogą - fajnie Ci - takie śliczne babki się przed Tobą rozbierają... pozdro Yyyyyy :) miałem napisać większą :lalag: A co do zdjęć, to każdy każdy robi to co lubi... :) Pozdro :) i szerokości :crossy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No ładny kawasaki. Ja bardzo lubię takie motocykle. Sam mam rok starszego GS 400 :icon_mrgreen: Tylko doprowadź wygląd do porządku. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi