Belgu Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Jak sie zrobi ladna pogoda... po swietach mozna by wyskoczyc do Kazimierza Dolnego.Wiem, ze wielu bylo (ja tez) ale pojezdzic zawsze mozna, prawda?Proponuje ustawke na parkingu gdzie sie zawsze odbywa motobazar warszawski (ten od stronyPulawskiej). Stamtad traska na Czersk (zamek), Mniszew (skansen z 2ej Wojny), Janowiec (zamek),promem do Kazimierza (zamek, fara, obiadek, spacer / rejs po Wisle itd.). Powrot przez Pulawy,Deblin do Maciejowic (pole bitwy za Kosciuszki), mostem przez Wisle w Gorze Kalwarii i zakonczycw MC'u w Wilanowie. Traska w sumie to ok. 270 km wiec dla luznej jazdy bedzie ok. Tutaj macie plan trasy Jakies uwagi, sugestie mile widziane. PS.Proponowalbym ustawke o 9.30 - wyjazd max. 10.00.Jak droga bedzie nam dobrze szla to mozna zajechac do Czarnolasua w Deblinie zobaczyc o twierdze. Edytowane 19 Marca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Belgu... wszystko zajefajnie, tylko sprecyzuj termin ;) Wybrałbym się, ino w niedziele 30 pracuję a wsobotę mam urodziny małżowiny... ale dopiero wieczorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Traska naprawde bardzo fajna :P wiec na wstepie sie pisze tylko zalezy jeszcze od terminu wyprawy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ...po swietach mozna by wyskoczyc do Kazimierza Dolnego... masz na myśli bezpośrednio po świętach czy następny wekend ? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 proponuję nawet wcześniej wyjazd, bo zawsze jedzie sie spokojnie w jedną stronę, a potem połowa na złamanie karku wraca bo już 17:00 nagle się zrobiła, a tu jeszcze wiecej zwiedzania po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Podobno od 30-ego Marca ma sie robić cieplej :P PISZE SIE :icon_twisted: Przelotowa 140-160 km/h mam rozumieć, taaak? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Specjalnie teminu nie podalem bo to zalezne od tego kto kiedy moze... teraz sa Swieta itd... wiadomo,ze raczej weekend wiec albo sobota albo niedziela... podajcie tutaj kto kiedy moze i ustalimy.Przy tym ,ze traska ma pare km to pogoda musi byc dobra. W kwestii predkosci przelotowych to mozna zrobic 2 grupy... kto chce smigac 140 / 160 km/hto prosze bardzo ale w 2ej grupie... ja jade 80 / 120 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wstępnie proponuje 29-30 Marca w zależności od Pogody oczywiście :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 To i ja bym się chciał podłączyć :) Najlepiej jakaś niedziela, w sobotę niektórzy pracują :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wstępnie proponuje 29-30 Marca w zależności od Pogody oczywiście :)Jestem za jezeli pogoda pozwoli...To i ja bym się chciał podłączyć :rolleyes: Najlepiej jakaś niedziela, w sobotę niektórzy pracują :DMoze i pracuja ale pamietaj tez, ze nie pojedziemy grupa 20 motocykli bo 90% ludzi nie umie jezdzic w grupie a mnie moje zdrowie i zycie mile :buttrock:Zatem jak sie nas uzbiera 10 / 12 motocykli to bedzie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 do tej wolniejszej grupki to i ja chętnie dołączę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jestem za jezeli pogoda pozwoli... Moze i pracuja ale pamietaj tez, ze nie pojedziemy grupa 20 motocykli bo 90% ludzi nie umie jezdzic w grupie a mnie moje zdrowie i zycie mile :rolleyes:Zatem jak sie nas uzbiera 10 / 12 motocykli to bedzie akurat. ja tam preferuję nawet mniejsze grupy tą 12 motocyklową bym na 2 podzielił :] no ale i tak szczegóły wyjdą jak bedzie ustalony termin i ustalona pogoda, śledze wątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 do tej wolniejszej grupki to i ja chętnie dołączę :flesje:dobra ale jako przedostatnia jedziesz...ja tam preferuję nawet mniejsze grupy tą 12 motocyklową bym na 2 podzielił :] no ale i tak szczegóły wyjdą jak bedzie ustalony termin i ustalona pogoda, śledze wątek ;)a Ty to i tak po krzakach bedziesz latal... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 osoby najbardziej początkujące raczej powinny jechać najbliżej prowadzącego. Aśka już się nie wywraca (ostatnio :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 osoby najbardziej początkujące raczej powinny jechać najbliżej prowadzącego. Aśka już się nie wywraca (ostatnio :icon_razz: )buhahahahaha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi