Vania25 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Kto moze mi pomoc Chcem kupic Kawasaki KLX 650..Prosze o pomoc ,ile pali jak sie jezdzi,co sie psuje i takie tam.Dzieki i PozdrawiamMoze jakies porady co do Dobrego Enduro.. :biggrin: :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) CHCEM :biggrin: Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vania25 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 CHCEM :biggrin:dzieki za odpowiedz.Ja chcem kupic Sobie jakies Enduro tylko nie wiem jakie..Zastanawiam sie nad Suzuki dr 650 Dakar,Kawasaki KLX650,Yamaha XT 600Wszystko rocznik od 92,do 1998.A cena do 10000złPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Naucz się chłopie pisać po polsku, po pierwsze. Po drugie idź do okulisty, jeśli nie widzisz działu Enduro. Po trzecie uwazaj, bo już na starcie podpadłeś ostro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vania25 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Naucz się chłopie pisać po polsku, po pierwsze. Po drugie idź do okulisty, jeśli nie widzisz działu Enduro. Po trzecie uwazaj, bo już na starcie podpadłeś ostro!![/quotok Moze i tak ale to wszystko to ze za szybko pisałem.Ale za co podpadłem to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Napisz do czego będziesz używał moto, za 10000 można kupić lepszy sprzęt tzn. lżejszy i bardziej poręczny niż dr czy xt, np. drz 400, takie jest moje zdanie, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 zgadza sie KLX dobry sprzet ale mimo wszystko wazy te 160+ gotowy do drogi , w ciezki teren bedziesz mial klopot , pozatym wersja C ma slaby tylni amor, a wersji R z amorem wyposazonym w zbiornik gazowy jest malo (ostatniona allegro byly 2 takie). Pozatym mocowo podobnie do LC4 , oddaje plynnie moc bez nerwow jak w kacie , nie ma wibracji , silniki trwale jesli dbasz o zawory i stan oleju. KLX jest waski i krotki, rozni sie znaczaco gabarytami od Dr, XT , KLR Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Napisz do czego będziesz używał moto, za 10000 można kupić lepszy sprzęt tzn. lżejszy i bardziej poręczny niż dr czy xt, np. drz 400, takie jest moje zdanie, pozdro.no ja równiez bym polecił jakomś 400 np.własnie DRZ badz WRke,a waga jest bardzo istotna w tego typu motorkach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 otyle ze 400 zuzywa sie szybciej i najczesciej 1 osobowe , WR to w ogole raczej hard enduro i wymaga troszke kasy w zapasie. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vania25 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Na wypady za Miasto.Na jakies rybki i posmigac po lesie..Teren raczej dosyc ciezki..Kolesie maja jeden ma XT 660 tenere,a nastepny DR 650 Rs..Nie wiem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no to do kompletu kup KLX-a :biggrin: zwroc uwage na to kiedy ktos regulowal zawory , sprawdz ciecz chlodzaca , olej przed i po jezdzie , przygazuj mu jak bedzie cieply i zobacz czy nie dymi olejem. Powinien palic od zakrecenia rozrusznikiem, wersja R ma tylko kopajke :D zato jest lzejsza i mocniejsza no i ma tylni amor ze zbiorniczkiem gazowym. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jak do kompletu to raczej XR 600 :biggrin: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 za 10 tys to wolał bym KTM-a lub XR chyba najbardziej uniwersalne moto ale co do KLX-a to sam nie wiem tez kiedyś sam się przymierzałem do niego ale jakoś mało o nim wiedziałem niech się wypowie jakiś właściciel owego motoru bo też jestem ciekawy jak to śmiga ogólnie "K" nie lubie ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie ma co gdybac na temat czy klx czy dr czy moze xt, kazdemu inaczej moto podpasuje. Ja kupilem klxa w ciemno i nie zaluje tego, maszynka naprawde dobra ale wymagA zdrowego podejscia do niej czyli reg zaworkow i sprawdzania oleju.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 szukaj yamahy tt badz ttr i bedziesz zadowolony:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi