siwypfk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam chciałem sie dowiedziec cos na temat tej szlifiery :D mianowicie plusy i minusy , spalanie perdkosci , w ogole jak sie sprawuje takowa suza.Czy w cenie do 17.000 jest to dobra opcja?? Biorąc pod uwage ze wyglądowo podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czy w cenie do 17.000 jest to dobra opcja?? Biorąc pod uwage ze wyglądowo podoba mi sie. do 17000 8O w tej cenie to raczej są lepsze opcje ale tak do 12-13kzł to wydaje mi się że już prędzej , tesz myślę nad motorkiem teraz ale w cenie do 17000 to kupisz dużo nowszą i ciekawszą maszynkę... co do osiągów i danych technicznych to niech się użytkownicy wypowiedzą , ale poszukaj jeszcze w arhiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Za takie pieniadze to lepiej chyba poszukac CBR (919) chociazby.... no chyba ze jestes fanatykiem Suzuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No i to nie jest zadna szlifiera tylko motocykl turystyczno sportowy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Pisza o niej ze to komfortowa maszyna sportowa... Zgadzam sie z tym w 100%. Objechalem Chorwacje, w tym roku Bulgaria... Szybsza od CBR1000 i tak samo wygodna. Na kolo tez idzie bez problemu:)) Generalnie maszyne polecam, ale z 17 tys to... zostanie CI jeszcze na wakacje za granica:))) Jesli juz sie zdecydujesz na RF900 szukaj modelu RS2 albo rocznika od 95 z regulowanym zawieszeniem- jest duzo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 No RF900 tez mi sie podobała i o mało nie kupiłem takiej z fioletowym malowankiem pieknym. Ale polowałem na CBR1000 i sie udało piekny egzemplarz trafić, dlatego zrezygnowałem z Suzi.No do 17 tys. to chyba w super stanie i najnowasza z mozliwych by musiala byc ta RFa + kufry, klimatyzacja, sprzet HiFi itd.No coz poniewaz uwazam ze to moto jest sportowo-turystyczne to wydaje mi sie ze jednak CBR1000F Dual jest duzo wygodniejsza, przynajmniej od Hayabusy.Jakby stala CBRka i RFa te same roczniki obok siebie to jednak CBRka mimo ze ciezsza pewnie i bez takich osiagow, ale niezawodna, niezniszczalna i wytrzymała. PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Szybsza od CBR1000 i tak samo wygodnaczy coś Ci się nie pomyliło?no chyba że mówisz o kastrowanych wersjach cebrymnie RF900 bardzo podoba się stylistycznie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Czy w cenie do 17.000 jest to dobra opcjajezeli z akcentem na "DO" to dobra opcja :D bo moze ktos by wiecej wolal... 8O ogolnie to 11.000 ci starczy na RF 900 http://moto.allegro.pl/search.php?string=r...pay=0&country=1 moto dobre... ja zaluje, ze nie ustykalem i nie kupilem RF600 zamiast GSXF 600, ale moze jako next bedzie RF 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 RF900 ma silnik starego dobrego olejaka suzuki, 135KM i zawsze mozna tam wrzucic wieksza jednostke z gsxr1100. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 RF600 bez sensu, RF900 po GSX600 owszem czemu nie, tylko warto sie upewnic czy zaden bieg nie wypada i kupic nie picowanego zloma a zadbany motocykl co nie jest proste. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 klopoty z biegami miala chyba wlasnie 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 za ta cene to wolalbym fireblade'a 900moto swietnie jezdzi idealne to trikow i silnik nie do zarzniecia nawet jak mile na kole pojedziesz sie nic nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A ja słyszałem ze w RFach spada łancuch i to zawsze na ostatniej przerzutce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi