motopiratek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 motopiratek nie przejmuj sie arek jest powszechnie znaną "szyderą"...nie przejmuje sie :evil: a serio to trzeba pomyśleć gdzie by pojechać :lalag: no wlasnie, zamiast gadac o glupotach to traske byscie wymyslisli :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ale wiesz że w niedzielę musisz wszystkim żurek postawić :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ale wiesz że w niedzielę musisz wszystkim żurek postawić :icon_question: ale jak to? :D to zalezy ile osob bedzie bo mam ograniczone fundusze.. czakam na wyplate ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 pińset zloty drogi kawalerze spokojnie wystarczy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 to już jest pincet? stawka rośnie z każdym nowym, chyba z wami nie pojeżdżę, no może jak skończę gastronomik :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 pińset zloty drogi kawalerze spokojnie wystarczy :) nie mam tyle. O! :P a moze w niedziele pojedzmy nad Biale :D do Okuninki :D tam niema zadnych zamkow jest tylko woda slonce plaza :D z bratem (z kozienic)pare razy jechalismy tam napic sie Perelki i wracalismy :D wiec moze i my? ;) tylko proponowalbym wyjazd kolo godziny 8 rano... moznaby sie jeszcze po pluskac w wodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 To jakieś grypsy są :) Żółty "ścieżka" ten znowu "białe" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 To jakieś grypsy są :) Żółty "ścieżka" ten znowu "białe" :) hehe :D a tak powaznie.... czy Okuninka bedzie ok? :) (nawet jesli to cos mnie sie wydaje ze nie bedzie Wam sie chcialo o 8 wyjezdzac...;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Xylo to zdjęcie z avatara zrobiłeś mi jak się dowiedziałem, że wódka się skończyła??? - bo już nie pamiętam. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 juz nie rob ze mnie takiego malolata :banghead: sam zes malolat wiec cicho :D :biggrin:właśnie qrwa szyderco odpierd*l się :biggrin: :biggrin: widzę że żółtemu rośnie konkurencja :icon_razz: a tak już na poważnie, to jedziemy gdzieś w końcu w tą niedzielę :biggrin: :smile: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Juz sie odpierdo..em :bigrazz: a moze skoczmy nad to Białe ale np. w Sobote na popoludnie i zrobimy sobie jakies ognisko i nocleg w domku ? Nie wiem jak z domkami trzeba by sprawdzic ... ktos chętny ? :crossy: :banghead: Xylo wybacz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 siema banda białych szyderczych kresek :banghead: myślę że nad to białe to trzeba wręcz jechać na cześć Xyleskich :bigrazz: siedzą i się nie ruszają w ogóle... straszne lenie sie porobiły :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja moge zabrac juPICZKE :banghead: moze jednak nie przynosi pecha ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja z drugą połówką bardzo chętnie :banghead: Rarus znalazł że domek np na 10 osób 230 zł,czyli taniocha. Pisać kto byłby naprawdę chętny.szczeniak bierz belkę i nie pękaj-nas nie zatrzymują-nas prowadzą :bigrazz: a xylo to może by swoją japonią na 4 kółkach się wybrał z współmałżónką :notworthy: bo słyszałem że go strasznie biją na tych wośnikach i ciągle ma cos połamane :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Karlo Ty wez druga połówke a ja wezme pierwsza ... już mamy litra :banghead: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi