wueska Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie reneracja tylko centrowanie wału;] Tak musizsz to zrobić inaczej różne dziwne historie po posładaniu moga wypasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A jak nie dam do centrowanie to co sie moze stac?? o to mi caly czas chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Wał się będzie ciężej obracał, drgania silnika, szybciej zużyją się łożyska na wale, w skrajnych przypadkach szybciej wytłuką się gniazda łożysk w karterach. Lepiej wycentrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 w skrajnych przypadkach zaciera sie w trybie ekspresowym korba;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 No to zdjolem to lozysko. Nagrzalem i dwoma srubokretami podwazylem ale troche przesadzilem i mi polecialo do gury, a ja głupi zlapalem to lozysko i sie poparzylem. a nowe lozyska mam takie http://www.mokix.com/images/articles/87673.jpg i troche sie martwie bo ta sa chyba zle lozyska. Ale gosciu ze sklepu motoryzacujnego powiedzial ze to za katalogowe lozyska i sie nadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Dobre są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi