IVEN Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gdzieś usłyszałem ,że chopper z silnikiem rzędowym to nie chopper,że liczy się tylko V-ka. Mam zamiar kupić yamahe maxim 650-4 garnki w rzędzie, stąd moje pytanie ...oczywiście z przymrużeniem oka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gdzieś usłyszałem ,że chopper z silnikiem rzędowym to nie chopper,że liczy się tylko V-ka. Mam zamiar kupić yamahe maxim 650-4 garnki w rzędzie, stąd moje pytanie ...oczywiście z przymrużeniem oka :) Maxim jest zaliczany do tak zwanych "soft chopperów" czyli delikatnej przerobki motocykla turystycznego na cos bardziej chopperowego. Wg mnie z prawdziwego choppera ma niewiele, ale za to swietny silnik. Sam mialem Yamahe XJ 550 i bardzo milo wspominam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hendar1 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jednak chopper powinien mieć te "V" ale maxim to bardzo ładna maszyna, podoba mi się , też kiedyś się nad nią zastanawiałem. Szerokości :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) To sytuacja podobna do tej z Honda Magna? NIby chopper, ale.... Edytowane 16 Października 2008 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Magna, to też V, tylko że V4, ale to już bardziej power-cruiser niż chopper. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No własnie, no własnie. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Jeżeli zależy ci na tym co koledzy "czoperowcy" powiedzą to szukaj V-ki.Cała akcja z tą budową silnika jest od H-D i po mimo tego że nie lobię tej marki i (pozerów) posiadających ten sprzęt (ale sobie grabie :crossy:) to tak naprawdę od tych właśnie motocykli wzięła się taka konstrukcja choppera.Ale tacy chopperowcy z krwi i kości to wyśmiewają nowe, spasowane, masowo klepane imitacje z japonii. (wiem że chopper to przerabiany sprzęt w założeniu)A po mimo tego że brzydzę się nową plastikową japonią (ojjj sobie grabie :icon_mrgreen:) to japońce do 85(?) roku to są prawdziwe motocykle! Więc kupuj Maxime i dbaj o nią ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Więc kupuj Maxime i dbaj o nią ;] Popieram ! Ten motocykl jest pieknym klasykiem i sprawi Ci kupe frajdy ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Daj znać czy kupiłeś MAXIM-kę. Ja jeżdżę takim tylko że trochę większym XJ1100J MAXIM od 12 lat i nie mam zamiaru się jej pozbywać ma u mnie dozywocie tak mi się nim fajnie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 witam ja z plecaczkiem :wink: od roku smigam na maximce 700 i bardzo z niej jestesmy zadowoleni, czasem byla kaprysna ale to jak kazda dorosla maszynka :) zdecydowanie polecam tego CHOPPERA :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi