Ryjek Ocw Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Niedawno sprzedałem Simsona i poluje na Suzuki rg 80. Czy jest warto kupić taki sprzet czy może polecicie mi coś lepszego ( tak do 3.500zł) ? Pozdrawiam a za odpowiedzi z Góry dziękuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 motor niczego sobie, ale jakbys mial budżet do 2500zł, a za taką kasiore to lepiej tzr 80 ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 RG spoko, ponoć idzie od dołu, więc bym się skusił. Teraz dostaniesz za 3300-3500 zł ładną zarejestrowaną na 50 sztukę. Za mniej bym nie kupował.Zagadaj do chłopaków na rg80.phorum.pl może ktoś ma na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 RG fajna jest.Chciałem jedną kupić, ale jak dotarłem na giełdę już umowę spisywali niestety.No cóż kto inny będzie miał radochę.Moto optycznie niemałe się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tylko gdzie znajdę tzr 80 za taka kase. One są od 4,500 w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Na allegro widziałem za 2200 chyba czy cos, przeciez tego jest pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 za 3,5k to troszke drogawo , no chyba ze stan jej jest perfekt noi co najważniejsze jest zarjestrowana na motorower :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 te ponizej 3.000 to sa 125. a ja szukam czegos mocniejszego na motorower zarejstrowane. a Tzr sa od 4 w gore (patrze na allegro). A moze macie jeszcze jakies ciekawe propozycje co do motorowerow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 te ponizej 3.000 to sa 125. a ja szukam czegos mocniejszego na motorower zarejstrowane. Nie wiem czy ktos zarestruje wiecej niz 125 na motorower, przy pierwszej kontroli polecisz, jeszcze 125 to tako ale wiecej to od razu widac. Psy nie sa az tak glupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 te ponizej 3.000 to sa 125. a ja szukam czegos mocniejszego na motorower zarejstrowane. a Tzr sa od 4 w gore (patrze na allegro). A moze macie jeszcze jakies ciekawe propozycje co do motorowerow?niekumam ? szukasz czegos mocniejszego niz 125 zarej. na motorower ? to moze odrazu kup sobie ogara i wsadz silnik od hayabusy ? a teraz pytanko z mojej stronydzis mialem okazje jechac rg80 110km/h ale mniejsza z tym ...podczas ostrego przyspieszania nieodczuwalem ... jakby to powiedzec ... pchania , szarpania do tyłu tak jak u mnie w sędzie, tak jakby rg miala kiepskie przyspieszenie, ale keidy patrzalem na licznik to bardzo szybko predkosc wzrosła z 40 do 100km/h wiec czemu moja 50cc 2t przspiesza bardziej gwaltownie od 80cc 2t ? na sendzie czuje to przyspieszenie , do 4biegu to ladnie ciagnie, a w rg caly czas takjakby jednostajnie ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 grebur rg po prostu ma bardzo płaska krzywa momentu i dlatego nie czuć gwałtownego przyrostu mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Chodziło mi o jakis fajny motorowerek (byle nie enduro). Cos w stylu Suzuki gr80 czy Aprilla Rs. Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Ryjek Ocw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) aprilia rs to automach chyba nie?? ;P odradzam.... bierz cos z biegami a dlaczego nie enduro?? jezdziles juz?? a supermoto, slyszales cos o tym?? zaje*** sprzety edit:ło kruca:D rs a sr to troche jest roznicy :P ale przypal :D:D:D Edytowane 15 Czerwca 2008 przez -AraB- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Aprilla Rs jest standard czyli 6 biegow. ale bedzie problem z czesciami wiec mnie to troche martwi. Moj brat ma Supermoto. Yamahe dt50 i mi sie to nie podoba :D Jest jeszcze Honda ns1 ale jej ceny sa kosmiczne tak samo jak Tzr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 zaraz jakiś rozsądny, doświadczony dziadzio powie "kup simsona" :) a na powarznie to jesli dobrze poszukasz to znajdziesz tzr 80 i ns1 zarej. na motorower za mniej niz 4k ...rg tez jest spoko, jesli pociąga cie erotyka drewnianego klocka w kształcie kwadratu ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi