Skocz do zawartości

Do czy powyżej litra?

shipp
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No, mozna jeszcze mysklec o Vulkanie 900 i tez PONIZEJ litra :flesje:

A pieknie w trasie chodzi i ladnie wyglada :)

Majkel... mozna kupic ale nowka sztuka chodzi po ok 29 000 PLN i to goly.

Dodaj do tego gadzety i bedzie calkiem spora sumka.

A DS 1100 sprowadzi z Bushlandii za 10 000 taniej i calego ubranego.

Fakt, ze uzywka ale w bardzo dobrym stanie.

Belgu1.gif

Tatakis, Ty masz takie problemy z Wildkiem, to jakie ja bym miał, jeśli mam 6 cm i 15 kilo mniej...? :eek:

Na każdy problem jest sposób, ja daję radę.

Widziałem już dziewuchy, 160-165 cm, ca 50kg wagi jak śmigają tymi bestiami i dają radę.

Czasami pada tylko z ich ust (z uśmiechem) : " kolego popchnij troszkę....plisss "

A Prałata widziałeś ?, też śmiga WSem.

Dałbyś radę też, spoko, Bodman dobrze gada, twardym trza być a nie mientkim. :bigrazz:

Muskuły Ci się z czasem wyrobią. :icon_razz: No fakt, o spacerówkach przy gmolu to lepiej zapomnieć.

Ale jak usłyszysz ten bulgot z rur, to parskanie, sapanie, dudnienie i to patataj, patataj, to się zakochasz !

I pies go drapał, że ciężki, nie będziesz chciał z niego zejść. :P

Jak Ci się taki trafi za dobrą cenę, to bierz i się nawet nie zastanawiaj.

Edytowane przez TATAKIS

Tatakis dobrze gada.Z Prałatem często jeżdzę i wiem jak to wyglda.Ale chłop daje radę, w tym roku jedziemy razem do Chorwacji.Kiedyś coś narzekał to mu załatwiłem niskie siodło,ale go używa tylko na jazdy solo koło komina.A tak jeżdzi na normalnym.Pozdro

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

[...] o spacerówkach przy gmolu to lepiej zapomnieć.

Znaczy sie ......... nie siegasz nogami czy cus ??? :buttrock:

Bo moj ma i nie wiem o co kaman ??? :)

[...]Nie wiem, czy akurat klimat ma strategiczne znaczenie, jak właściciel dupa...

Ma i to bardzo duze ....

Uwierz mi ze nie bedzie Ci sie chcialo CODZIENNIIE czyscic sprzeta jak pada non-stop :)

Co z tego ze jak jade do pracy to swieci piekne slonko, jak .... w czasie pracy pada kilka razy i jest wszedzie mokro i motocykl upieprzony ???

I tak prawie codziennie .....

Rece opadaja ....

ISRA: 27062
SREU: 614

Kusiciele... Jeszcze trochę i mnie namówicie! :)

Przyznam, że widziałem i miałem okazję "pomacac" Wildka jakim swego czasu jeździł Dersu. Piękna maszyna! Nieseryjne wydechy, piękny aerograf, zmieniona kiera, ubrany całkowicie... Żałowałem, że nie miałem kasy, kiedy go sprzedawał. :)

Majkel... mozna kupic ale nowka sztuka chodzi po ok 29 000 PLN i to goly.

Kurde, w UK za 5000 kupujesz ubranego gotowego do jazdy :buttrock:

Kusiciele... Jeszcze trochę i mnie namówicie! :)

Dawaj, dawaj !!!

Bedzie nas wiecej :)

Wildek albo Radek to jest to ,ale ja będę po tym sezonie zmieniał,wiec mój będzie do wziecia.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Po tym sezonie mój też bedzie do wzięcia.

Nie czytałem całego tematu ale cos tam osiągi itepe. w stosunku do litrazu cie interesiły.No to masz ranking wg. mnie. Na każdym z motocykli wymienioych na tej liscie zrobiłem conajmniej stokilkadziesiąt kilometrów jeżeli nie kilkaset(wozenie sprzętów do klienta tzw. work and travel :icon_rolleyes: )

1.VS800

2.VS1400

3.Shadow 1100

4.VN800

5.XV535

6.Shadow 600

7.XVS650

Nr.1 jest najlepszym. Ocena 100% subiektywna, niewatpliwie wpływ na nią miał całokształt zachowania motocykla zarówno wynikajacy z tego co fabryka oferuje jak i mozliwego zuzycia czy niedoregulowania czegokolwiek co wpływało na komfort podróżowania.

Nie twerdze ze przez 100km da sie maszyne poznac.

1.VS800 - maszynka posiadajaca lepsze osiągi od 1,4,przynajmniej jednoosobowo, o niebo zwrotniejsza i sprytniejsza, no i na A4 zamknąłem licznik.Mój faworyt jeżelichodzi o czopki.

7.XVS650 - pomyłka producenta . Kosmiczna pozycja za kierą i.. wyprzedziły mnie 2 skutery zanim zdażyłem wyrównac prędkośc. , start ze swiateł . TEN "MOTÓR" NIE JEDZIE!!! Wyprzedzac mozna nim konny zaprzęg, pod warunkiem że będą prowadzic konie na rzeź z połamanymi kopytami. Na 90% procent jestem pewien ze jechał jak mu fabryka pozwala, czyli lepiej nie bedzie.

Tyle na temat.

Pzdr.

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

Na 90% procent jestem pewien ze jechał jak mu fabryka pozwala, czyli lepiej nie bedzie.

Czylo ile wg. Ciebie ???

Ja z chlopakami na zlot jechalismy 150 km/h i jeszcze mial zapas pod manetka :)

Fakt ze nie jest to sprzet wyscigowy, ale .... troszke przesadzasz z tym stawianiem DS na ostatnim miejscu